Kazdy treti clovek je na nieco alergicky (ozajstne, nerata sa upratovanie, mladsi surodenci a skola). To je fakt. Fakt je tiez ten, ze (nech je sranda), aj ja patrim k tym chudakom. A co ma teda dostava do zivot ohrozujuceho stavu? Muchy v pyzame, ako hovori jeden kamos. Osy. Hnusne, zakerne, agresivne osy, ktore si lietaju akoby nic a zrazu na mna, nic netusiacu, nevinnu ochrankynu zvierat zautocia.

Taketo nieco sa stalo asi pred dvoma tyzdnami. Bola som na tabore (mimochodom skvelom . 30 ludi a len ja jedina alergicka, vravim si, v pohodeee to bude, nestipne ma. Ale kdeze, to by nebolo ono. Takze som to schytala a aby to malo viac adrenalinu v sebe, tak hned do krku. Pre tych, ktori maju to stastie a iba im to pichnute miesto lahko scervena- mne opuchne az je to nechutne. A lebo krkom..zvykneme dychat, vybrala som sa do nemocnice...

A teraz prichadza ta zabavna cast, ktora odhaluje jemne nedokonalosti v nasom tolko ospevovanom reformovanom zdravotnictve.

Pridem na pohotovost. Sukromnu, no ale co narobis, si nenavyberas.. Otvorit pride teta, ktora mi zahoruca oznami, ze pan doktor tam nie je a ze ordinuje az za hodinu a pol. Tak. Zopakujme si to. Pohotovost, mate to? Doktor o hodku a pol? Vyyyborne. No ale co, este som nepadala do komy (bohuzial, preco sa dozviete neskor), tak som si tam sadla a cakala. Obcas mila tetka z uvodu pribehla a spytala sa, ci je mi dobre, ja som zachrcala, ze hej a ona bezala umyvat dlazky.

Ked sa konecne ujco dovalil, pichol mi jednu injekciu ditiadenu a poslal ma na aro. Som si vravela, fiiha, tam som este nebola, kazdy den treba skusit nieco nove... Tak som za poHotovostne sluzby vycalovala 60skk s dph a uz som padila do nemocnice.

Nasledovala osviezujuca prechadzka v dazdi az ku kompexu asi 5 budov, teda nemocnici. Na vratnici nas ujo ubezpecil, ze ja na aro urcite nepojdem a poslal nas na koniec arealu na interne. Sestricka ma odtial poslala na aro, lebo TO som mala napisane na sprievodnom liste. Tak zase von, hladat budovu, prejst vsetky 4 poschodia asi 3 krat, aby sme to objavili (cedulka oznamujuca toto oddelenie bola rafinovane skryta).. Tam mi (ake prekvapenie) sestricka povedala s jemnym podrazdenim v hlase, ze ved ja predsa nie som v bezvedomi (no, som si pomyslela, kym toto vsetko obeham, tak budem) a teda ma nemozu zobrat..a hadajte co? Mam ist na interne. Juchuchuuuu

Tak sa stalo...nakoniec sa mi splnilo, ze som skusila nieco nove (bola som na ekg, som na seba hrda ..Potom mi dali nejake dost bolestive injekcie, z ktorych mi ruka trpla este jeden den...a supajdila som (o dalsich 60 korun lahsia, aspon sa mi lepsie kracal prec.

A co z tohto trapneho clanku vyplyva? Utekajte pred osami, orieskami, mliekom, pelom atd., bo v state, kde vas nechaju vyse 90 minut cakat na pohotovosti a potom vas prehanaju dalsiu hodinu po vselijakych oddeleniach (mozno mi chceli zlepsit kondicku, dobraci su to), si nemozete byt nicim isti. a tak utiiikej, foreste, utiiiikeeej!

Hauk, fajka zhasla

 Blog
Komentuj
 fotka
ikonka  21. 8. 2006 22:09
ale ber to z tej lepšej stránky, aspoň si neni žltá s čiernymi pásikmi, alebo čierna so žltými?..večná dilema
 fotka
fuler13  21. 8. 2006 22:13
ufff tak to musel byt iny brutal...ja osobne som alergicky na vsetky lekarske zariadenia, takze by to bolo huste byt na tvojom mieste
 fotka
swamper  21. 8. 2006 23:19
Nepríjemné fakt . Mám podobné skúsenosti . Konkrétne s chirurgiou ( skalpel ) pri vedomí .

Aj som si priplatil . A to si ma ešte pohadzovali

čuráci medzi sebou ako kšeft , veď to poznáme .

Je o čom rozprávať ale to je len pre tvrdé nátury.
 fotka
antiny  3. 10. 2006 10:43
no a keď ťa zrazí a nedajbože nie si v bezvedomí môžeš aj vykrvácať.

Keď prišla záchranka po niečo viac ako hodine,najprv mi vynadali že čo nestojím v strede cesty - že aby ma videli
 fotka
darkangel  28. 12. 2006 12:43
No tak toto nemalo chybu Dievca ty mas teda tuhy koren, ja by som siel z toho tabora asi priamo na to ar
Napíš svoj komentár