Už bývame. Bývame nádherne! Bývame ako malinkatá rodinka. Iba on a ja. On ráno bežal prvý krát do školy, ja prvý krát na nákup v novom meste. Nestratila som sa a som na seba moc hrdá!

Raňajky som nachystala do podoby tváričky, som zvedavá jak dlho mi to vydrží byť takou poslušnou a vzornou gazdinkou , uvarila čajík, ten ktorý môj drahý najviac ľúbi, a počkala keby príde.

Dnes nemal veľa, iba jednu prednášku. Chýba mi škola. Ale nie zas tak moc. Dakedy ma zachvátia pocity, že som sprostá, že som to vzdala. No a čo, nebudem jediná bez titulu. A možno to tak ani neostane, možno.... veľa možno.

Spolu sme sa napapali, dokončili úpravy, boli sa prejsť po malinkej BB, ukázal mi všetko, čo pozná, lebo ani on není domáci, prešli sme snád všetko, spoločne uvarili obed, a že sa podaril!, spoločne upratali, SPOLOČNE.....všetko spoločne. Je to strašne fajn pocit. Ako keby som žila v inej planéte. Baví ma to, čo ma doma nebavilo,lebo viem, že to robím pre NEHO.

Na večeru sme boli von, a spoločne (ah, spoločne) sme si kukli superstár. Spoločne sme schválili postupujúcich....taká pekná idylka.

Dneska mi bolo čo závidieť .

 Blog
Komentuj
 fotka
kikanela  24. 9. 2007 22:59
Jéj..to je krásne..

Ja sa tiež chystám kvôli škole začať takýto nový život... bohužiaľ bez partnera.. Ale smajlíkové raňajky si môžem robiť aj sama pre seba
 fotka
petrush  24. 9. 2007 23:13
jeee...tak to je zlateee..a fakt ti je co zavidiet

nech to tak pokracuje aj dalej
Napíš svoj komentár