Ked sa v juny uskutočnili volby tejto vlady nedosiahla som ešte taku vekovu hranicu aby som mohla si tiež volit buducnost. Však volili za mna iny .. iny ktorym stačia to ,že im niekto prida 3 eura k platu alebo k dochodku ,ktory nevidia dalej ako za okraj svojej lacnej penaženky z činaku.

Bol to pre mna šok ked som videla aky su ludia naivny a koho chcu do vlady na počudovanie volili ludia do vlady ludí ,ktorych nezaujíma to či na vysoku školu niekto ma a či nie SPOPLATNIME JU! a napočudo to volili aj ludia pre svoje deti prave asi take rodiny čo nemaju na nakupy.

Dalej ma udivovalo ,že každy pre vyššie dochodky vyššie za čo??? Ked niekto robil za socializmu upratovačku ako može čakat nejaky 1000 eurovy dochodok ,ktory vedie jedine k upadku tejto krajiny dalej už nepokračujem lebo to by som tu napisala mnoho dalšych prikladov vzdelanie..bezpečnost..platy ....a vyhody nie pre nemajetnych ale majetnych...

Tymto blogom nechcem nadavat ani sa stažovat chcem apelovat na to ,že ked chce človek volit buducnost nech sa neda opit rohlikom a planymi slubmi politikov a hlavne takych čo tuto tiahu nevedia ako zvladnut .

 Blog
Komentuj
 fotka
johnysheek  26. 7. 2010 23:44
aj ja chcem apelovat.. prosim.. i a y davat s vacsou preciznostou
 fotka
antifunebracka  18. 4. 2012 17:11
mno a teraz si koho volila?
Napíš svoj komentár