Teraz chodim po pohovoroch a nejde mi do hlavy jedna vec.. stale nad tym rozmyslam.. bol som na jednom pohovore, a povedali ze hladaju niekoho sikovneho, kto ma potencial. Nemusi teraz toho velmi vela vediet, ale hladaju proste ten potencial..

No a pre mna bolo dost zarazajuce, ze oni prakticky testovali hlavne moje hard-skills. Mysilm si ze potencial vobec netestovali.. Moja predstava je, ze potencial u programatora znamena jednak logika, schopnost riesit logicke ulohy a druha podmienka je akysi zapal. Ze to cloveka bavi, spekuluje nad tym, robi veci nad ramec toho co sa pozduje, popripade robi vlastne projekty vo volnom case. Obe veci sa daju otestovat. Inteligentny clovek bez zapalu toho vela nedokaze a zas zapaleny clovek bez schopnosti riesit ulohy narobi viac skody ako osohu. Takze tieto dve veci su pre mna potencial...

No a vrta mi v hlave, ze koho vlastne hladaju, lebo tvrdili ze hladaju potencial ale v skutocnosti som mal pocit ze hladaju nieco ine nvm ci je to pochopitelne co som napisal to ja iba tak filozofujem

 Blog
Komentuj
 fotka
patrixo  30. 11. 2019 12:56
mi to prislo ako keby niekto chce merat dlzku a zobere si na to teplomer
 fotka
dwarvax  30. 11. 2019 13:11
Si myslim, ze na vacsine pohovorov chcu prave hard skill, co ak mas, tak vyjadruje asi urcity zapal pre vec.

PS: Su to proste len pohovory.
 fotka
notmehofejk  30. 11. 2019 13:21
To sú hold take tie firmy, čo sa naoko tvária cool, no reálne nevedia, čo vlastne chcú. Do korporatu chod Tam si eventuálne vybojujes čo chceš a môžeš sa realizovať, pohovor je úplne irelevantná vec.
 fotka
vreskot000  30. 11. 2019 14:35
hľadajú šikovného, lebo ked si možno prezreli tvoj profil niekde na profesii, alebo si im doniesol životopis, nevyhovuješ im. preto niekde nemáš šancu. ale nelám si hlavu, raz sa ti poštastí.
 fotka
motovidlo323  27. 12. 2019 15:49
Tiež si myslím, že proste v tebe nevideli potenciál Zmier sa s tým a život bude ľahší
 fotka
patrixo  27. 12. 2019 15:50
@motovidlo323 ja si to nemyslim, prispevok bol o niecom inom
Napíš svoj komentár