Špinavá Bratislava
Nechápem ľudí pre ktorých je pár krokov k smetnému košu proste pridaleko. Nechápem ludí ktorí musia mať ako rodina 3 autá a každý člen rodiny musí samozrejme jazdiť sám aj keď možno idu na to isté miesto.

Dnes ako si tak idem autobusom som si povedal že dnes ma nič nenahnevá. No ale už po pár zastávkach ďalej som sa jednoducho musel nahnevať. Idem si do mesta a samozrejme že cesta ktorá trvá ani nie pol hodinku musí v špičke trvať vyše hodinu. To tí ľudia v autách nemôžu cestovať autobusom? Hneď by sa aj lepšie dýchalo bez tolkých aut. Jak som si tak počítal že koľko Bratislavčanov už ma autá keď
potrebujeme nové písmenká na poznávacich značkách. Vyšlo mi vyše 7 00 000 aut. To je proste hrôza. Každý nasadnime na bicykel a spravme niečo pre našu planétu.

Ďalšia vec čo ma dokáže nahnevať pri ceste autobusom sú odpadky. Sú všade, či na zastávkach alebo len tak pohodené na uliciach. Dokonca som v centre mesta na jednej zelenej plôške videl tolko bordelu že už to je pomali skládka. Tak teraz neviem že či je taký problém problém si dať nejaky ten „smeť“ ,čo sa nám ocitne v ruke po dobrej čokoládke, do koša prípadne keď nieje žiadni nablísku do vrecka a neskorej ho zahodili. Asi je to veľký problém keď sa tak pozeram z autobusu na naše pekné mesto.

Viem že to nieje problém len Bratislavy ale tak tu by sa malo aspoň začať veď je to naše hlavné mesto a to by malo reprezentovať.

 Blog
Komentuj
 fotka
paaloo  23. 10. 2010 22:23
vybav elektricky/autobusy zadarmo a vacsina ludi auta necha doma... to som si vsimol pri jednej takej akcii..



peace!
 fotka
lonelygirl  24. 10. 2010 14:44
V Bratislave a v okolí by sa s tým naozaj malo niečo začať robiť. Ale to by sa kompetentní mali o niečo začať zaujímať, že áno. Ale sme na Slovensku... takže tak.
 fotka
keepoff  13. 11. 2010 02:51
Bohužiaľ, je to tak skoro v každom meste na Slovensku... čo už ľudia sa tak ľahko nezmenia...
 fotka
bizbilio  21. 11. 2010 22:17
velky suhlas!
 fotka
tomtoylc  27. 3. 2011 22:07
to je mentalita ľudí s tým nespravíš nič
 fotka
tequila  11. 10. 2023 16:09
tento blog si ocividne precital vallo
Napíš svoj komentár