Mám čierne vlasy a chcela by som čo najrýchlejšie prejsť na hnedé . Myslíte si , že by dokázal pomôcť zosvetľovač palette? Nechcem si na hlavu hned dať peroxid .. Ak máte niekto skúsenosť s tým zosvetľovačom pri prechode z čiernych vlasov na hnedé tak o
presne tak ako hovorí carrie a grietusha... jedine ku kaderníčke... zosvetlovač je tiež na peroxidovej báze, takže tým nič nevyhráš... určite sa ti oplatí chvíľu počkať, našetriť na kaderníčku a mať pekné zdravé vlasy ako keby si mala experimentovať doma a zničiť si ich
odfarbiť prefarbiť... bože čo ja som sa niekedy naperoxidovala, červené, čierne, fialové, modré, žlté až som sa dostala k tejto farbe na ktorej som dostala a som so svojimi vlasmi spokojná... ešte si ich sama aj strihám a u kaderníčky som nebola aj vyše roka mám z nich panický strach vždy mi dojebala vlasy !
@ridiculousnotion súhlasím... keď chceš len z čiernej na hnedú, tak tam nemusíš veľa peroxidovať, horšie by bolo, keby si chcela byť blond... ale ono ja som už veľa farbila a odfarbovala, strihala a pod. čiže ja by som sa nebála..
ja mam opacnu dilemu cierna sa mi vymyva prilis rychlo uz vidno aj blond pramienky..debilna farba a k tebe..chod ku kadernicke..neexperimentuj..vlasy sa ti donicia a nakoniec to nebude ani take akoby si chcela
ja som mala tiež podobný problém..niekoľko rokov som si farbila vlasy na čierno a potom som chcela hnedú.... ale či už pôjdeš ku kaderníčke alebo si to urobíš sama tak či tak sa ti vlasy zničia.... ja byť tebou si ich nechám pomaly odrásť a postupne dofarbovať na hnedú...trvá to síce dlhšie ale nie je to ani tak finančne naročné a ani to tak hrozne vlasy nezničí....kamoška mala čiernu farbu behom niekolkých mesiacov preč a navyše ide leto čo k tomu tiež len napomôže tak či tak držím palce
ako s tou kaderničkou to je pravda že oni sa v tom najviac vyznaju ..
ja som si farbila polroka v kuse na čierno trvalou farbou... a potom len ked mi vyrastalo som si kupila 1 farbu a iba korienky.. a to dofarbovanie trva ani nie polroka a uz mam speť svoje hnede vlasy.. a teraz ide leto takze ti to este slnko vyťahá..
Kup si B4 color remover ... odstranovac chemickej farby na domace pouzitie.neznici ti vlasy a po jednom pouziti zosvetli (bez peroxidu!!!) o 3 odtiene...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
z čiernych ťa nedostane nik
možno kaderník ale tam si dosť zaplatíš
ako s tou kaderničkou to je pravda že oni sa v tom najviac vyznaju ..
ja som si farbila polroka v kuse na čierno trvalou farbou... a potom len ked mi vyrastalo som si kupila 1 farbu a iba korienky.. a to dofarbovanie trva ani nie polroka a uz mam speť svoje hnede vlasy.. a teraz ide leto takze ti to este slnko vyťahá..