@waagbistritz69@1 wuahhhh, takýchto videí bol plný internet okolo roku 2010, to bola sila. Všetko si dohľadal iba tým, že si to napísal do vyhľadávania. Absolútne nulová kontrola. Toľko hodín som strávila na LiveLeak, že až. Úplne mi tento Shamil teraz pripomenul tých dvoch čo zabilintoho chlapa s kladivom v taške, to bol riadny hnus.
Akože, človek sa ku všetkému dostane aj teraz, len treba teochu viac hľadať. Minule som videla fakt strašné video, na ktoré neviem zabudnúť. Možno 4 roky dozadu. Bolo to nejaké video z teroristického útoku v nejakom centre a jeden z utocnikov to natacal. Natocil aj to, ako iny terorista postrelil muža a úplne nonsalantne mu potom opakovane podrezaval hrdlo ale velmi specifickym sposobom, bez snahy, ako by mi iba pierkom prechadzal po krku. Vobev sa z toho neviem spamatat, v tom nebola ziadna ludskost, clovecina, nic.. uplne bez citu. Alebo to dievca co dvaja moslimovia podrezali v stane len tak, bez dovodu. To tiez neviem nejako odstranit z hlavy. Neviem ani preco som to pozerala, som rada, ze to uz nerobievam, fakt pomizla ta negativita z mojej hlavy odkedy taketo veci preskakujem.
@lukaso121@2 asi neposlalo moj predchadzajuci komentar, co som sem dala ako odpoved, ale pisala som tam, ze ten film bol sila fakt.. je to nieco cim sme si vsetci s pristupom na internet bez dozoru presli, no vidiet to uz takto v dospelosti a uvedomit si, ze to bolo toto, je fakt na hovno
Úplne náhodou asi nič tak výnimočné. Kedysi som mal ale záľubu špárať sa v internetových hádankách a v rámci toho som navštívil rôzne podivné webstránky, niektoré s pochybným pozadím, niektoré ako prejav svojského umenia, recesie alebo snahy vyvolať nepokoj.
@domek@7 Čo ja viem, videl som stránku ktorá zhromažďovala dokumentáciu z vojnových zločinov alebo podivných ľudí "opisovať" nechutné veci. Ale to ma nikdy nezaujímalo a rozhodne som sa takým obsahom nikdy neprehrabával.
Mňa vždy fascinovala ľudská kreativita kombinovať podivné a desivé veci, aj keď to bolo vymyslené. Napríklad neverím na okultistické bullshity, ale páči sa mi, keď z toho niekto dokáže čerpať a vytvoriť niečo, čo ma prinúti sa zamyslieť, či to má nejaký reálny význam, riešenie a či je autor prepnutý a myslí si, že to má ozaj nejaký účel alebo len chcel vytvoriť niečo zaujímavé pre ľudí ako ja. Väčšinou je to tak. Ale veľa prípadov skončí navždy ako unsolved mystery s kopou rôznych teórií a špekulácii okolo toho.
Nikdy som nechutné veci nevyhladával. Vlastne som nikdy nepozeral žiadne videá. Až od roku 2020 keď na YT začali byť pozeratelné veci v pozeratelnej kvalite. Ani som sa nepohyboval na nejaky teenegerskych pokecoch kde by sa pohybovali nejaki úchylní ľudia. Takže asi nič. Najväčšia úchylárčina je pre mna teraz birdz
Tí dvaja čo ich vypátral Karol. Ten krestanský úchyl čo píše blogy o tom ako si v krestansom krúžku zobral huby a potom ich diabol nabádal k masturbovaniu v lese a tak masturbovali. Alebo ten Brano/Lytaryta starší chlap čo sa vydáva za násťročné a píše ako retardovaný. To je dosť desivé.
@abstraktdepres@10 mahmut zožral huby???? To vážne? Myslela som, že je skôr v opus dei než by robil toto. Asi veľmi preskakujem tieto jeho armagedonské kapitoly.
Však je to chlap!!! Ten Lytaryta. Vidíš? A Tomáš 100x5 ma tu s pochybňuje.
Ale obdivujem, že Ťa tieto veci úplne obišli. Niekedy sa zamýšľam aj ja, že či to malo v mojom detstve nejaký zásadný dopad na mňa. Podľa mňa vôbec a tým pádom to možno môže byť aj fajn štúdia o tom, že Ťa dlhodobé sledovanie takých vecí môže max zdeprimovať, ale nie z teba urobiť nejakého vraha. Ako keď sa v Amerike školské teroristické útoky dávajú za vinu IBA násilným videohrám. To musí mať človek aj z časti v sebe.
🙄😾 ksakru
tak hentí rozni kokotári, co tu postujú tie penise, tí nikomu nevadia, resp. ich nikdo tak moc neriesi
ba dokonca ani ten 1, 2 .."hovnomeni", mirokic, ci jako sa volal, proste tíchto, a urco spústu dalsích podobních, nikdo, vôbec nikdo neriesi, tak ostro a nasilu jako mna, resp., ani si ich tusím yakmer nikdo ani len nevsimne, tychto hovnomenov, mMirokica, a pod.kokotárov, al.alespon ich nikdo, nikdy nijako ..neriesi, tak velice moc..
sa na to tiez vyserem, a jdem kukat seros, & whisku1
@domek@9 Nepoznám, ale po zbežnom gúglení nemám pocit, že je to moja šálka kávy.
Myslel som niečo ako beautyinchaos.com, yyyyyyy.info čo sa týka bežne prístupného webu. Internetové záhady ako Lake city quiet pills, ARG ako Local51, alebo reálne veci ktoré sa diali na v zákulisí geopolitických hier ako napr. história Stuxnet... takéto podobné veci. Nechcem tu rozoberať tie citlivejšie.
hah, to fakt este ani ked somsi zakladal live trading konto, sa ma nikdo nikdo jakziv tak dopodrobne nepytal, nerypal, nevrtal sa v tom, kdo som-co som, odkial som, preco som, jako ted tu.. 🙄😑
(ba dokonca este ani ked som si zakladal tuto 1.konto, pár rokov s5)
fakt, dopodrobna lustrácie, jak pri prijímaní, a zasvacovaní do nejakej tajnej, a exklusívnej ..lóze, slobodomurárskej, toto tu, a ted, v poslednom case tu..
@teal@17 Ja som sem viac začal chodiť až od asi 2022. Ale účet tu mám dávno. Vtedy tu bola nejae Rocklauren či aký mala nick. Mala ako profilovku biele vlnky na čiernom pozadí z albumu Joy Division a mala taký čierny dark image. S tou som si trochu písal. Ale vtedy som si nevedel písať Dnes by som si zvolil iný nick. Abstractdeep, Abstract alebo ako ma oslovovala/oslovoval... Abstra... Alebo niečo uplne iné...
@abstraktdepres@10 No pockaj sem, ale ved tu sa Gordulic odovodnene domnieval, ze ten vymazany text o hriboch a honeni pisal len nejaky copycat, co sa Supovi/Mahmutovi dostal na SMEblog ucet, asi uhadol heslo. » www.dailymale.sk/articles/kresta...
Neviem. Bežne pozerám ako islamisti urezavaju ľuďom hlavy a tak. Ale vlastne hej, bolo tam video ako žerú veľké červy psa zažíva. Doteraz ma strasie keď si spomeniem.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
Akože, človek sa ku všetkému dostane aj teraz, len treba teochu viac hľadať. Minule som videla fakt strašné video, na ktoré neviem zabudnúť. Možno 4 roky dozadu. Bolo to nejaké video z teroristického útoku v nejakom centre a jeden z utocnikov to natacal. Natocil aj to, ako iny terorista postrelil muža a úplne nonsalantne mu potom opakovane podrezaval hrdlo ale velmi specifickym sposobom, bez snahy, ako by mi iba pierkom prechadzal po krku. Vobev sa z toho neviem spamatat, v tom nebola ziadna ludskost, clovecina, nic.. uplne bez citu. Alebo to dievca co dvaja moslimovia podrezali v stane len tak, bez dovodu. To tiez neviem nejako odstranit z hlavy. Neviem ani preco som to pozerala, som rada, ze to uz nerobievam, fakt pomizla ta negativita z mojej hlavy odkedy taketo veci preskakujem.
Mňa vždy fascinovala ľudská kreativita kombinovať podivné a desivé veci, aj keď to bolo vymyslené. Napríklad neverím na okultistické bullshity, ale páči sa mi, keď z toho niekto dokáže čerpať a vytvoriť niečo, čo ma prinúti sa zamyslieť, či to má nejaký reálny význam, riešenie a či je autor prepnutý a myslí si, že to má ozaj nejaký účel alebo len chcel vytvoriť niečo zaujímavé pre ľudí ako ja. Väčšinou je to tak. Ale veľa prípadov skončí navždy ako unsolved mystery s kopou rôznych teórií a špekulácii okolo toho.
Tí dvaja čo ich vypátral Karol. Ten krestanský úchyl čo píše blogy o tom ako si v krestansom krúžku zobral huby a potom ich diabol nabádal k masturbovaniu v lese a tak masturbovali. Alebo ten Brano/Lytaryta starší chlap čo sa vydáva za násťročné a píše ako retardovaný. To je dosť desivé.
Však je to chlap!!! Ten Lytaryta. Vidíš? A Tomáš 100x5 ma tu s pochybňuje.
Ale obdivujem, že Ťa tieto veci úplne obišli. Niekedy sa zamýšľam aj ja, že či to malo v mojom detstve nejaký zásadný dopad na mňa. Podľa mňa vôbec a tým pádom to možno môže byť aj fajn štúdia o tom, že Ťa dlhodobé sledovanie takých vecí môže max zdeprimovať, ale nie z teba urobiť nejakého vraha. Ako keď sa v Amerike školské teroristické útoky dávajú za vinu IBA násilným videohrám. To musí mať človek aj z časti v sebe.
tak hentí rozni kokotári, co tu postujú tie penise, tí nikomu nevadia, resp. ich nikdo tak moc neriesi
ba dokonca ani ten 1, 2 .."hovnomeni", mirokic, ci jako sa volal, proste tíchto, a urco spústu dalsích podobních, nikdo, vôbec nikdo neriesi, tak ostro a nasilu jako mna, resp., ani si ich tusím yakmer nikdo ani len nevsimne, tychto hovnomenov, mMirokica, a pod.kokotárov, al.alespon ich nikdo, nikdy nijako ..neriesi, tak velice moc..
sa na to tiez vyserem, a jdem kukat seros, & whisku1
Myslel som niečo ako beautyinchaos.com, yyyyyyy.info čo sa týka bežne prístupného webu. Internetové záhady ako Lake city quiet pills, ARG ako Local51, alebo reálne veci ktoré sa diali na v zákulisí geopolitických hier ako napr. história Stuxnet... takéto podobné veci. Nechcem tu rozoberať tie citlivejšie.
(ba dokonca este ani ked som si zakladal tuto 1.konto, pár rokov s5)
fakt, dopodrobna lustrácie, jak pri prijímaní, a zasvacovaní do nejakej tajnej, a exklusívnej ..lóze, slobodomurárskej, toto tu, a ted, v poslednom case tu..