Zavisi kto co povazuje za adrenalinovy sport. Pre niekoho moze byt adrenalin uz aj lyzovanie. Ale vseobecne to beriem ako plus, pokial to vyslovene nie je nieco typu free solo lezenia
dobra otazka. netusim ani. asi by som sa dost bal. ale zakazovat cokolvek nikdy nie je cesta. ale tak nie je adrenalin ako adrenalin. indoor skydiving je vzdy lepsi ako vysokohorske horolezectvo.
Ja som už pri mojej žene absolvoval let vrtuľníkom a simuláciu voľného pádu čo si ce nieje adrenalínový sport v pravom slova zmysle ale pri mojom rešpekte z výšok mi to dalo zabrať popravde neviem ako odpovedať
Nebolo by to vyslovene plus alebo minus, asi by to bol pre mna fakt. Zaviselo by od partie (horolezecke komunity kde sa pred lezenim da jedno brko by ma chladnou nenechalo) a jeho zodpovednosti k bezpecnosti.
Ale pre mna celkom utopia, ja sa maximalne bojim ze mi toho mojho zmlatia ked ide cez blavu a pod mikinou ma tricko a sal Spartaku
@retromaniak@9 hocikam, kde ta bude mat aspon niekto rad, nie jak tu @skvrnka whaaat som necakal, ze si najdes nejakeho ultras, ty brdo! tak toto je sok teraz
@tequila@18 zle si prečítal. ja som písala " ja sa maximalne bojim ze mi toho mojho zmlatia ked ide cez blavu a pod mikinou ma tricko a sal Spartaku" . Slovo POD.
Čiže neprovokuje, len mi občas napadne, že sa v lete zabudne a dá dole mikinu bez toho aby si uvedomil, čo pod ňou má, alebo, že mu to tam ten šál vyčuhne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
najlepsie keby sa venovala tomuto, nech je z toho aspon nejaky uzitok: » cs.wikipedia.org/wiki/Extrémní...
Ale pre mna celkom utopia, ja sa maximalne bojim ze mi toho mojho zmlatia ked ide cez blavu a pod mikinou ma tricko a sal Spartaku
@skvrnka whaaat som necakal, ze si najdes nejakeho ultras, ty brdo! tak toto je sok teraz
Čiže neprovokuje, len mi občas napadne, že sa v lete zabudne a dá dole mikinu bez toho aby si uvedomil, čo pod ňou má, alebo, že mu to tam ten šál vyčuhne.