Vieme že registrácie fungujú a pár normálnych ľudí tu ešte predsa len ostalo. Nerozmýšľali ste nad tým sem pritiahnuť nejakého svojho kamaráta? Alebo ste skôr radi že tu o vás nik nevie?
Keď som sa tu pred mesiacom vrátila, tak som nad tým ako sem pritiahnuť viac ľudí aj premýšľala, lebo to tu bolo extrémne nudne (a stále aj je). Aj mi niečo napadlo, ale nakoniec som si povedala, že "načo?" 😀
Viesco, po extremne dlhej dobe som sem zase prisla, ale je tu doslova 5apol normalneho cloveka a zvysok je zas taka zumpa ako bola od posledneho redizajnu. Kokoty, vselijake individua, aktivita nizka, stale ma fascinuje ze tento portal vobec preziva
Zas musim na neho zabudnut dpc
Jedna kamarátka sa sem veľmi chcela zaregistrovať. Keďže to ale bolo krátko predtým ako sme zistili, že registrácie fungujú, tak som jej povedala, že žiaľ to nejde. Ale pozrela si to tu aspoň, moje statusy a tak. Akože rozhodne by bolo skvelé, keby tu bolo čím viac normálnych ľudí. Lenže ako je to teraz s tými registráciami? Ide to len cez nejaký link (ani neviem aký), no oficiálnou cestou sa to nedá, nie? Čiže naozaj je jediná šanca, aby sme sem niekoho pozvali my. Lenže ja to nebudem, pretože by mi nebolo príjemné, keby tu bol niekto, s kým sa poznám v realite. To čo tu mám najradšej je to, že som tu aspoň v akej takej anonymite a môžem si tu robiť čo chcem, byť naprosto otvorená a prirodzená. V realite sa kvôli mojej social anxiety až príliš kontrolujem, no tu nemusím
Ešte malý dovetok. Je to tu komorné, všetci sa tu navzájom aspoň trochu poznáme, ale stále tu vládne aj isté súkromie a anonymita. A pár ľudí som si tu veľmi obľúbila. To sú dôvody, prečo mám Birdz rada. Môžem tu byť úplne sama sebou. Iné sociálne siete vôbec nevyužívam, nevyhovujú mi. Už len vlastne databázu kníh, tam je to v istom smere podobné ako tu
Kym birdz fungoval tak jeho podstata spocivala v tom ze sa tu menili ludia ktori tvorili obsah. Dakto zostarol, nemal cas a bol nahradeny mladsimi co cas mali a prispievali. Ked tu bola masa ludia tak zanikli aj pacienti ktorych tu vzdy bolo pozehnane. Napriklad taky Kero by pred 15 rokmi nevyvolaval take pohony ake tu boli teraz lebo tu bolo tolko kontentu zeby jeho zanikol.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
Zas musim na neho zabudnut dpc