Keby ste si museli zvoliť iné meno, než je vaše súčasné, aké by to bolo? A zároveň by ste mali 2 deti (chlapec a dievča), aké by ste im dali mená? Prosím, dokopy uveďte teda len 3 mená
Moje meno by bolo - Zuzana
Pre chlapca - Tobiáš
Pre dievča - S
ja som spokojná so svojim menom (ale prezývku nemám rada žiadnu), ale tak keď by som si ho musela zmeniť, tak Alžbeta. tiež by som netolerovala žiadne prezývky, že Betka. syn by bol Lucius a dcéra Anna
@11monika11@5 Richard sa mi dlhú dobu páčilo úplne najviac Pôsobí tak vznešene a skratka Riško zase veľmi milo. Teraz mám obdobie, že by sa volal Tobiáš, ale možno sa to znova zmení. Ale je možné, že ma trochu ovplyvnilo aj to, že poznám takého jedného "psychopata" Richarda, ktorý ma istú dobu doslova prenasledoval a vyžaruje z neho niečo veľmi nepríjemné...
Inak ja by som asi vôbec nevyberala mená, kde je písmeno R, lebo ho neviem moc dobre vysloviť ešteže ja ho nemám v mene inak sa mi kvôli tomu sem tam stane, že mi nerozumejú niekde, keď hovorím svoje priezvisko
Ja uz mam moje meno celkom rada, po rokoch odmietania som si ho fakt oblubila, ale ked nahodou, tak by som sa volala Larisa (tak ma chcel pomenovat moje otec)
Musim porusit tvoje pravidla lebo ja mam fakt HROMADU mien…
Dcera by bola Selma alebo Alžbetka
Syn by bol Fahad alebo Dárius
Ale toto tvrdím dnes, zajtra keby sa ma spýtaš, tak to neručím
Pre dcéru máme nachystané meno Zoja (Zojka), resp. Zoe (prvá varianta sa mi páči viac).
S chlapcom neviem, páčia sa mi mená Gabriel a Daniel, ale nehodia sa veľmi k priezvisku.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
🪷 Moje meno by bolo - Zuzana
🫧 Pre chlapca - Tobiáš
🪼 Pre dievča - Sára
A pre deti mám pripravené Richard a Karolína
Inak ja by som asi vôbec nevyberala mená, kde je písmeno R, lebo ho neviem moc dobre vysloviť ešteže ja ho nemám v mene inak sa mi kvôli tomu sem tam stane, že mi nerozumejú niekde, keď hovorím svoje priezvisko
Musim porusit tvoje pravidla lebo ja mam fakt HROMADU mien…
Dcera by bola Selma alebo Alžbetka
Syn by bol Fahad alebo Dárius
Ale toto tvrdím dnes, zajtra keby sa ma spýtaš, tak to neručím
Mať dcéru, volá sa Alexandra, mať syna, volá sa Alexander, alebo Daniel.
(Daniela mám, tak Alexander )
Pre dcéru máme nachystané meno Zoja (Zojka), resp. Zoe (prvá varianta sa mi páči viac).
S chlapcom neviem, páčia sa mi mená Gabriel a Daniel, ale nehodia sa veľmi k priezvisku.