Máte vecičky, ktoré si brávate so sebou napr. do práce, do mesta a tak (kľúče, peňaženku, doklady, vreckovky, ...) v nejakej kapsičke a keď meníte batoh/kabelku, tak iba presuniete celú tú taštičku a nie každú vec jednotlivo? A čo všetko tam máte?
Ja mám takú čiernu kapsičku a neuveriteľne sa mi to osvedčilo. Nič si doma nezabudnem, ľahšie sa mi to presúva z kabelky do kabelky a tak, ľahšie a rýchlejšie sa mi hľadajú malé predmety, je to veľmi prehľadné a je menšia šanca, že niečo stratím.
A teda mám tam tie kľúče, doklady, mini peňaženku, slúchatká v malom puzdierku, mini vreckovky, dezinfekciu, malinkú kovovú dózičku na lieky so zrkadielkom, handričku na okuliare, vložku, USB kľúč a dokonca štuple do uší v mini puzdierku Mobil mám zvlášt, ako aj iné veci ak náhodou vtedy treba, napríklad často so sebou nosím fľašku s vodou, či malú nákupnú tašku.
A teda áno, zdá sa, že je toho dosť, ale ja všetky tie veci pravidelne používam a sú to len drobnosti, takže nezaberú veľa miesta.
@mytickaentita@2 To by som ja nemohla, lebo nikdy neviem, či niektorú z tých vecí nebudem potrebovať Výnimkou je len venčenie.
Ale teda tá moja taštička je úplne malá a hlavne veľmi tenká. Takže vlastne obopne len tie veci a žiaden iný priestor naviac nevyždaduje.
Ja mám najmenšiu kabelku takú, kde sa mi zmestí len fľaška s vodou a tá kapsička. A už to mi príde hrozne malé Vačšinou preto nosím malý koženkový batôžtek.
Mala som, nez som si uvedomila, ze vacsinu tych veci aj tak skoro nikdy nevyuzijem ked som vonku. Nosim len mobil, penazenku a kluce, vsetko ostatne, co by som zrazu potrebovala, si viem kupit
@redpanda@5 Zaujímavé, to ja som náročnejšia, lebo všetko z toho využívam skoro stále. Možno okrem slúchatiek, ale je fajn pocit, že si kdekoľvek kedykoľvek môžem pustiť hudbu či nejaký podcast. Teraz som dokonca do práce začala nosiť aj takú vyklapaciu mini kefu na vlasy, ktorá má z druhej strany zrkadlo. Keď sa zaklapne, je z nej len taká malá "krabička". A používam to, lebo mne nevydržia vlasy upravené snáď ani pár hodín Ale toto mám zvlášť, lebo nosím to len do tej práce.
Nenosim vacsinou nic navyse okrem mobilu a klucov. Aj penazenku beriem len ak idem do mesta alebo do prace, je to v podstate len obal na doklady, lebo cash prakticky nepouzivam.
Nosit vsetko v kabelke, co si bezne mozem kupit alebo zobrat volne na wc, mi pride nadbytocne. Sluchadla pouzivam len vo fitku, malovatka so sebou nenosim, lebo aj tak by som si cez den nic nedomalovavala, obcas mam naviac powerbanku a jeden kablik a vreckovky.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
Ja mám takú čiernu kapsičku a neuveriteľne sa mi to osvedčilo. Nič si doma nezabudnem, ľahšie sa mi to presúva z kabelky do kabelky a tak, ľahšie a rýchlejšie sa mi hľadajú malé predmety, je to veľmi prehľadné a je menšia šanca, že niečo stratím.
A teda mám tam tie kľúče, doklady, mini peňaženku, slúchatká v malom puzdierku, mini vreckovky, dezinfekciu, malinkú kovovú dózičku na lieky so zrkadielkom, handričku na okuliare, vložku, USB kľúč a dokonca štuple do uší v mini puzdierku Mobil mám zvlášt, ako aj iné veci ak náhodou vtedy treba, napríklad často so sebou nosím fľašku s vodou, či malú nákupnú tašku.
A teda áno, zdá sa, že je toho dosť, ale ja všetky tie veci pravidelne používam a sú to len drobnosti, takže nezaberú veľa miesta.
Ale teda tá moja taštička je úplne malá a hlavne veľmi tenká. Takže vlastne obopne len tie veci a žiaden iný priestor naviac nevyždaduje.
Ja mám najmenšiu kabelku takú, kde sa mi zmestí len fľaška s vodou a tá kapsička. A už to mi príde hrozne malé Vačšinou preto nosím malý koženkový batôžtek.
Ďakujem, že si sa vyjadrila
Nosit vsetko v kabelke, co si bezne mozem kupit alebo zobrat volne na wc, mi pride nadbytocne. Sluchadla pouzivam len vo fitku, malovatka so sebou nenosim, lebo aj tak by som si cez den nic nedomalovavala, obcas mam naviac powerbanku a jeden kablik a vreckovky.