Ja už od detstva každých asi 5 rokov mením prívesok na kľúče (plus teda aj psie známky). Minule som mala napríklad takú veľkú ohybnú ružovofialovú akoby "hviezdicu" v tvare a dizajne mandaly. Teraz mám takú peknú maličkú fialovú baterku ? A vy?
Nemal tam byť otáznik, ale lotos 🪷 Snáď ho už teraz vidno
A najbližšie si plánujem kúpiť také 2 krásne kosatky z tmavého kovu (jedna menšia, druhá väčšia), asi si ich dám zatiaľ na batoh alebo kabelku. Lebo s tou baterkou som veľmi spokojná A ešte z tej kolekcie ma zaujala žltá kačička, ktorá tam má zase aj takú maličkú "striebornú". Ja som si počas doktorátu v Prahe z recesie kúpila totiž takú gumenú kačičku, ktorú mám odvtedy na tlačiarni Neviem teraz čo je to za firma, ale majú nádherné veľmi kvalitné prepracované prívesky. Jediná ich nevýhoda je, že sú dosť ťažké. Ale zistím a doplním sem.
Aké ste mali alebo máte vy svoje obľúbené prívesky? Nemusia byť na kľúče, len tak vseobecne Som zvedavá.
Všetky ich prívesky sú kovové a hlavne zdvojené. Vždy nejaký hlavný predmet, spolu s ďalším maličkým. Napríklad krásny biely anjelik so striebornou harfou Sú to najkrajšie prívesky, aké som asi kedy videla.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
2 komenty
A najbližšie si plánujem kúpiť také 2 krásne kosatky z tmavého kovu (jedna menšia, druhá väčšia), asi si ich dám zatiaľ na batoh alebo kabelku. Lebo s tou baterkou som veľmi spokojná A ešte z tej kolekcie ma zaujala žltá kačička, ktorá tam má zase aj takú maličkú "striebornú". Ja som si počas doktorátu v Prahe z recesie kúpila totiž takú gumenú kačičku, ktorú mám odvtedy na tlačiarni Neviem teraz čo je to za firma, ale majú nádherné veľmi kvalitné prepracované prívesky. Jediná ich nevýhoda je, že sú dosť ťažké. Ale zistím a doplním sem.
Aké ste mali alebo máte vy svoje obľúbené prívesky? Nemusia byť na kľúče, len tak vseobecne Som zvedavá.