internet na zoznamovanie nepoužívam a málo si píšem, moc ma nebaví ten stereotyp, byť presne vtedy a vtedy pripojená a navyše nemať ani pootvárané iné okná ako zvyknem, radšej osobne....akurát so svojim priateľom som sa spoznala, že mi napísal, ale na FB - nie na zoznamke a poznali sme sa z videnia, mali sme spoločných známych, obaja sme chodili na ten istý gympel a vraj aj na jeden krúžok a sme čiastoční susedia, len sme sa nepoznali po mene, vypadlo nám Tak bola to len kombinácia FB a IRL
Internetové zoznamovanie je super vec. Aj na štýl h8u, aj na štýl vabanque, čo sa popritom vôbec nemusí rozchádzať. Zažila som veľa toho vďaka internetovému zoznamovaniu, spoznala som veľa super ľudí...
Keď som bola single tak som mala Tinder, ale nenašla som tam absolútne nikoho, kto by sa mi páčil.. teda keď sme sa stretli osobne, tak to bolo chabé a viac ako 2 rande neboli.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov