To vážne, pretože akurát dnes som sa s mamou rozprávala o tom že by som mohla brať ak by som chcela ... som dosť malá takže za snaha by to stálo... len chcem vedieť názory druhých no...
goth111 ako dlho si ho bral ?? :/
@luthien netuším, ale môj osobný názor je, že už je neskoro
@bruneka620 tak to, že u mňa nejako extra nezabral neznamená, že tebe nepomôže :p choď endokrinológovi a poraď sa s ním ako dlho? nemám potuchy to je už tak dávno, že si to nepamätám, ale tuším mi to doktorka predpisovala po taký etapách vždy s odstupom času a sledovala či to teda zaberá, alebo nie :p
@luc.ka možnože pre teba, som najmenšia s triedy myslím že to je v pohode, už som tu dakde na nete čítala že jeden chalan má 180 ale že aj tak si ide dať predpísať ten rasotvy hormon takže tak
nie že by som sa išla zastávať sama seba ale 160 je na babu úplne normálna výška..samozrejme aj ja by som chcela mať možno o pár centimetrov viac...ale z mojich skúseností výška nehrá žiadnu rolu a kooooooopu chalanom sa páčia nižšie a drobnejšie baby....máš neobmedzenú slobodu v nosení vysokých topánok, čo by zato niektoré dali...narástla si tolko, kolko si mala...rastový hormón ti nepomôže...ak nemáš ani maminu vyššiu ako si ty a podobne...proste genetika a stop
@luc.ka Však áno, to máš pravdu, ale predsa, niekoho to trápi niekoho nie.
Aspon to risknem, neska som už bola na odbere ale tiež mi doktorka povedala či mi nejebe
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
goth111 ako dlho si ho bral ?? :/
@bruneka620 tak to, že u mňa nejako extra nezabral neznamená, že tebe nepomôže :p choď endokrinológovi a poraď sa s ním ako dlho? nemám potuchy to je už tak dávno, že si to nepamätám, ale tuším mi to doktorka predpisovala po taký etapách vždy s odstupom času a sledovala či to teda zaberá, alebo nie :p
pokial viem, to ti musí doporučiť lekár, a musí to byť opodstatnené, a 160 je na dievča ešte stále normálna výška
nie že by som sa išla zastávať sama seba ale 160 je na babu úplne normálna výška..samozrejme aj ja by som chcela mať možno o pár centimetrov viac...ale z mojich skúseností výška nehrá žiadnu rolu a kooooooopu chalanom sa páčia nižšie a drobnejšie baby....máš neobmedzenú slobodu v nosení vysokých topánok, čo by zato niektoré dali...narástla si tolko, kolko si mala...rastový hormón ti nepomôže...ak nemáš ani maminu vyššiu ako si ty a podobne...proste genetika a stop
ale lekárov, čo to predpíšu "zdravej výške", by bolo hodno preplieskať
ale veď ste svojprávni, a aj tí lekári musia z niečoho žiť. ideálne z podobnej ľudskej hlúposti
lebo každý je z určitého hľadiska "naj", lenže ono to neznamená, že každé "naj" treba liečiť
Aspon to risknem, neska som už bola na odbere ale tiež mi doktorka povedala či mi nejebe