Mohla by som vás poprosiť o radu ako schudnút ? chodím do posilovne 3 krát týždenne no aj tak by som potrebovala nejaké rady ohladom stravovania a možno aj nejakých cvikov. dakujem
tri dni pi len vodu a nic ine nejedz a potom to natiahny o tri dni ked sa ti to nebude zdat a potom znova o tri dni a stale pokracuj dokym to nebude ako si to predstavujes a urcite schudnes
@nietkimekki takze, bezni ludia ked nic nerobia, len sedia na riti, tak sa im viac odburava tuk ako, ked behaju. Velmi zaujimava teoria. Kedze bezni ludia maju tep vacsinou nad 65 do tych 80...
Fakt birdz v tych srackach o sporte a stravovani nikdy nesklame
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
prepáč neodolala som.
ale inak .. ono to pôjde tým cvičením a časom..za týždeň určite nie.a skús stravu upraviť.
nehovorím že posilka je zlá ale rob aj také ako behanie,bicyklovanie atď
jedz pravidelne viackrat denne po menšich davkach, raňajkuj, nejedz vyprážané, pridaj viac zeleniny a ovocia ..
načo sa to ľudia stale pýtate keď sa tato otazka "ako schudnuť" opakuje milion krat ? ...
@nietimekki srsly? dufam, ze to je troll
Fakt birdz v tych srackach o sporte a stravovani nikdy nesklame