ja mam piercing sice na lavej strane ale...vobec som to necitila..len som sa cudovala ked chalan povedal ze uz to mam zahojene som to mala rychlo a bez komplikacii..ak si to das robit u profesionala je fakt velka sanca ze bude vsetko ok...rizika su ze sa ti to moze zapalit, alebo kamoska si to prepichla sama a tak zle ze keby si vytiahne piercing tak by jej tam nieco zosalo..a este sa ti mozu nicit zuby=D
Normálne (t.j. nie so špáratkom/špendlíkom) by si to nemala vôbec cítiť, je to rýchle a hotové skôr, než si uvedomíš.
Krúžky nie sú na prvý prepich vhodné, tiež som chcela, no nechala som sa odhovoriť, a pri veľmi intenzívnom fajčení a ďalšom nedodržiavaní aftercare pokynov som bola za dva týždne zahojená s labretou. (Všade sa uvádza dva- aj viackrát dlhšie.)
Riziká.. infekcia, opuch, poškodenie skloviny, ustúpenie ďasien, jazva/bujnenie tkaniva, a určite s piercingom nechceš dostať po hube.
riziko je take,ze ked si ho na jeden - dva dni vyberies (aj po roku nosenia), zvnutra sa ti diera tak zuzi, ze bude velkym zazitkom to znovu prepichovat tupym piercingom
@3 zhojí sa ti to v tvare krúžku a čokoľvek iného tvaru/priemeru/zakrivenia sa ti tam bude pchať veľmi zaujímavo. (A po vybratí zostane výraznejšia jazva.)
Labretu si môžeš poťahovať dovnútra max. o zopár mm, krúžok po celej dĺžke, oveľa ľahšie si zanesieš do rany infekciu/poškrabeš si ju zaschnutou lymfou/hnisom (yummy!). Krúžok sa oveľa ľahšie zachytí, skôr si doň zahryzneš, a obmotaná žuvačka musí byť zážitok.
mala som v spodnej pere prepichovala mi to kamoska, umrtvili sme to ladom, a ihlou prepichli, piercing sme tam dali bez problemu, len uzavriet ho tou gulickou bol uz problem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Krúžky nie sú na prvý prepich vhodné, tiež som chcela, no nechala som sa odhovoriť, a pri veľmi intenzívnom fajčení a ďalšom nedodržiavaní aftercare pokynov som bola za dva týždne zahojená s labretou. (Všade sa uvádza dva- aj viackrát dlhšie.)
Riziká.. infekcia, opuch, poškodenie skloviny, ustúpenie ďasien, jazva/bujnenie tkaniva, a určite s piercingom nechceš dostať po hube.
Labretu si môžeš poťahovať dovnútra max. o zopár mm, krúžok po celej dĺžke, oveľa ľahšie si zanesieš do rany infekciu/poškrabeš si ju zaschnutou lymfou/hnisom (yummy!). Krúžok sa oveľa ľahšie zachytí, skôr si doň zahryzneš, a obmotaná žuvačka musí byť zážitok.