mam dost velky problem.. s chalanom sme to minule trosku prehnali a pritom , ako mi bozkaval prsia mi na nich urbol cucfleky.je to dost cervene a poprve nevyzera to pekne a po druhe bojim sa ze z toho nieco bude.akoze nemohlo by sa mi nieco stat? vazne sa
ale ved cucfleky miznu po par dnoch sa lakas heh .. uplna malickost ..a na prse este .. tam mas citlivu pokozku .. nabuduce nech ti robi cucfleky na päte kde neni taka citliva pokozka
pokožka dvorca je citlivejšia ako napríklad na krku, takže ak ti to po týždni nezmizne, ešte sa neľakaj.
Ak sa ho ale chceš zbaviť čo najrýchlejšie, z tých "lekárskych" receptov, ti môžem odporučiť napr. Yellon gel (na modriny). V lekárni ho kúpiť do 50,-Sk.
Z tých babských receptov funguje tá teplá voda, čo hovorila Ivkasi. Len by som to doplnila aj studenou vodou. Striedanie teplôt rozprúdi krv a zrazenina (modrina) sa rýchlejšie rozpustí.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Aj tak je zima a nepotrebujes svoj dekolt zvyraznovat,takze si to nikto nevsimne,neboj.
lenže vtedy som si neuvedomila, že o 3 dni mám ples ten cucflek bolo brutálne vidieť a ešte som mala šaty bez ramienok, čiže úplne odhalený krk..
každý deň si urob kúpeľ v brutálne horúcej vode.. tak, aby si mala cucflek vo vode.. ti rýchlejšie zmizne.. mne to pomohlo..
Ak sa ho ale chceš zbaviť čo najrýchlejšie, z tých "lekárskych" receptov, ti môžem odporučiť napr. Yellon gel (na modriny). V lekárni ho kúpiť do 50,-Sk.
Z tých babských receptov funguje tá teplá voda, čo hovorila Ivkasi. Len by som to doplnila aj studenou vodou. Striedanie teplôt rozprúdi krv a zrazenina (modrina) sa rýchlejšie rozpustí.
No a priteľovi povedz, nech sa krotí