@robinson444@17 nijako, nedislokovala sa našťastie, takze pri bolesti mam brat ibalgin a šetriť sa A buď stojím, alebo ležím. Takže do práce normálně chodím a na tu bolesť už som si aj zvykla
@ruderenee@16 A bolelo to tak, že si až plakala? Teraz sa akože nechcem smiať, len sa práveže pozastavujem nad kktnosťou a cynickostou ľudí na internete. Včera mi totiž na FB vyhodilo toto video - » www.facebook.com/watch/?v=257040... a z tých komentov mi prišlo na grc. Ľudia sú už ozaj tak nechutne prijebaní? Komenty typu "Why she crying like that" alebo "She didn't fall that bad to cry like that" alebo "Dramatic AF. I would've sat there and laughed with my kids lol" no poste nulová empatia. Vôbec nevedia, že by také niečo mohlo silno bolieť. Ak to takto bude na svete vyzerať každým rokom, tak ďakujem pekne.
@21 Teraz čítam ešte ostatné komenty a ľudia normálne nechápu, že ju to mohlo bolieť alebo si dokonca aj niečo zlomiť. Že dramatická reakcia dopiče. Niektorí tam by mali prejsť tortúrou a potom im napísať, že prečo je taký dramatický kokot.
@robinson444@23 taky pravy song zo zivota. Ale bolia ma trochu aj kolena ked idem po schodoch, co uz nikto nemladne update je ze aj kramy dnes prvy den ma bolia
@kviatek@21 presne takto som sa zviezla po schodoch aj ja, ako ta žena na videu. A nie, neplakala som, to nemam velmi vo zvyku ale bolelo to tak, že som niekoľko minut sedela na chodníku a ľudia okolo mňa veselo ponáhľali na metro.. Nikto sa ani len neopýtal, či som ok… A nestalo sa mi to prvýkrát, že ma ľudia obišli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a duša
ale fyzicky nič
a z tých komentov mi prišlo na grc. Ľudia sú už ozaj tak nechutne prijebaní? Komenty typu "Why she crying like that" alebo "She didn't fall that bad to cry like that" alebo "Dramatic AF. I would've sat there and laughed with my kids lol" no poste nulová empatia. Vôbec nevedia, že by také niečo mohlo silno bolieť. Ak to takto bude na svete vyzerať každým rokom, tak ďakujem pekne.
Najčastejšie asi hlava. Mávam migrény
Potom krk, bedrový kĺb sa z času na čas prejavuje.
a *Body, Soul & Mind*
a kus hlava, zas asi boli v likeri stopy cacao :/ kakaa