osamelo nie. považujem svoju vlastnú spoločnosť za tú najlepšiu spoločnosť
skôr mám také pocity, že nikam nepatrím.. napríklad prídem niekam, kde ma poznajú, ľudia ma objímajú a hovoria mi, že ma milujú a ja si to vôbec neviem pripustiť a pripadám si ako votrelec
akoze mam sa vzdy s kym stretnut a komu zdoverit a tak, ale zase trz jak su prazdniny a fakt volno tak... nejak netuzim po tom stretavat sa.. neviemto opisat, mozno aj kusok z @8 ale aj mamveci, ktore mam radsej ako cas s ludmi
ale moze to byt tymze som praveze socialne totalne vycerpana, sak na praxi som trz bola s ludmi nonstop cele dni kazdy den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
14 komentov
skôr mám také pocity, že nikam nepatrím.. napríklad prídem niekam, kde ma poznajú, ľudia ma objímajú a hovoria mi, že ma milujú a ja si to vôbec neviem pripustiť a pripadám si ako votrelec
to ostatné je len skúškou
tvojej odolnosti
ako veľmi to chceš urobiť.
ale moze to byt tymze som praveze socialne totalne vycerpana, sak na praxi som trz bola s ludmi nonstop cele dni kazdy den