Ahoj birdz ako schudnúť tak aby nenastal jojo efekt. Chcel by som uplne vyradit pecivo a potom ho postupne pridavat do jedalnicka. Aky mate nato nazor. Ďakujem
Sám si si odpovedal.
Vylúčis niečo zo svojej stravy a následne ju budeš pridávať do jedálnička.
Schudneš, ale potom zas neberieš to, čo si zhodil.
Najlepšia je vyvážená zdravá strava.
Vtip je v tom, že ak sa človek vráti k svojim zlým návykom, vždy nastane jojo efekt.
Ak si myslíš, že konzumujes príliš veľa pečiva. Skús menej, ale nevylučuj!
Napr. namiesto 4 krajcov chleba za deň, zjedz len dva. (Nie z bielej muky ovsem)
A jojo efektu sa dá ubrániť tak, že proste zmeníš svoj životný štýl, nie na pól roka, ale na cely život.
to ze prestanes jest chleba ti nepomoze. neviem kde tento prelud vznikol ze z chleba priberas. priberas z toho co si na ten chleba natres. ak si na to natres centimetrovu vrstvu tuku tak jasne ze je to tucne. chleba je nahodou zdravy ale netreba sa ladovat bielymi rozkami co maju nutricnu hodnotu nula
@chlorofyl ja keď obmedzím chlieb (a to nekupujeme ani klasický biely), tak vždy niečo zhodím a keď náhodou si dám každý večer aj keď len 2 plátky, tak zas nejaké to kilo priberiem a to si nenatieram ani "vrstvy tuku". Podľa mňa mu neuškodí ho obmedziť pečivo, ak si dá napríklad 3x do týždňa, len neviem, načo má v pláne ho potom zas začať pravidelne jesť
@sasi2680 len to je taka blbost ako ked clovek co nema alergiu na oriesky ich prestane jest a ochudobnuje sa o mineralne latky a vlakninu. ale tak nech si kazdy papa co chce
@chlorofyl ja nehovorím o úplnom vylúčení, ale o obmedzení a vláknina sa dá získať aj z iných potravín predsa tak každý je iný, na každého sadne niečo iné, mne ten chlieb proste úplne nesedí, ale netvrdím, že ho dokážem prestať úplne jesť
Jejda.. Kedy konečne ľudia pochopia, že chudnutie nie je o tom, že prestanem jest nejaký jeden konkrétny druh potraviny. Hyb sa, aby si mal vyšší energeticky výdaj než príjem a potom ta vôbec nemusí trápiť, či si dáš alebo nedáš pečivo hoci aj kazdy deň.
Áno, jedla som fakt všetko.. Samozrejme nie každý deň, ale dopriala som si aj hamburger, aj pizzu, aj sladké, keď som mala chuť.. No hybala som sa (aj sa stále hybem) viac než jem Úplné obmedzovanie vedie akurát tak k tomu, že sa raz totálne opustiš a zozeres všetko, čo ti príde pod ruku A potom výčitky, sebaobviňovanie, atď, bludný kruh Treba nájsť vo všetkom tú správnu mieru a pôjde to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
Vylúčis niečo zo svojej stravy a následne ju budeš pridávať do jedálnička.
Schudneš, ale potom zas neberieš to, čo si zhodil.
Najlepšia je vyvážená zdravá strava.
Vtip je v tom, že ak sa človek vráti k svojim zlým návykom, vždy nastane jojo efekt.
Ak si myslíš, že konzumujes príliš veľa pečiva. Skús menej, ale nevylučuj!
Napr. namiesto 4 krajcov chleba za deň, zjedz len dva. (Nie z bielej muky ovsem)
A jojo efektu sa dá ubrániť tak, že proste zmeníš svoj životný štýl, nie na pól roka, ale na cely život.