@tequila@5 to si teda veľmi zle pamätáš, lebo tento tvoj blud nebol mnou nikdy povedaný. Trepeš sprostosti, si myslíš, že ti niekto na tieto tvoje hovadiny skočí? Však ty trepeš úplné z cesty, úplné nezmysli.
Ale aj celé toto fórum slúži len na pobavenie Vás, takých hovád ako ste Vy
@retromaniak@11 Pán Škoda, chcel by som Vás týmto oficiálne informovať, že som sa práve vrátil z polície, kde som na vás podal trestné oznámenie za neustále nadávky, online šikanu a vyhrážky basou. Všetky predmetné screeny boli doručené na KPZ BA 4, odkiaľ to rovno preposlali i na SOI. Už dalej odmietam trpieť vaše nadávky a agresívnu verbalizáciu, podpisuje sa to negatívne na mojom psychickom stave a sucidalite. Verím, že si Vás čoskoro predvolajú. Aj službukonajúci nadpráporčík krútil hlavou, že niečo tak bezcitné ešte za svoju kariéru jakživ nevidel a určite to ide prednostne riešiť.
@tequila@13 mal by som sa byť tebou na pozore s tým krivým obviňovaním, lebo rovnako ako aj kyberšikana, ktorej bezmála viacerí čelíte je trestná. Kto vám dal právo ma šikanovať?! Aby som vás ja nenahlásil za niečo, čo ani ja na svedomí vôbec nemám. A toto je vymyslený príbeh.
@lostinthedark@18 kokos tak teraz sa chlapec krasne ukazal! toto ked uvidia policajti tak @retromaniak zhnije v base! este aj jeho mamka sa bude hanbit za ten zlocin, ku ktoremu sa tu tak tak lahkovazne priznal
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Ale aj celé toto fórum slúži len na pobavenie Vás, takých hovád ako ste Vy
Lost, u toho psychiatra si uz bol ?
Prečítajte si to, čoho sa týmto konaním a umelým obviňovaním dopusťujete:
» ibb.co/KxzwSRrc...
» ibb.co/GQfPXvqD...
» ibb.co/8njk0tyv...
to jako fakt nekoho dokopal a znásilnil
sa mi ale vázne nezdá, zeby ten post v '6:55 ' písal ozaj Kerro
nejaká fotomontáz, asi