Čo mám robiť aby som chudla 10kíl do začiatku prázdnin ? porebujem nutne radu, prosím poraďte ,,,ja cvičím už asi 3roky(hádzaná) a nič, stále len priberám ://
Tvoja výška? Tvoja váha? Ješ pravidelne? Piješ dostatočne? Koľkokrát do týždňa cvičíš? Hýbeš sa aj po "tréningu" alebo vedie fejsbúk?...
A až si odpovieš, zváž, či chceš naozaj chudnúť a prečo. Veď si originál, každý je.. Musíš v prvom rade začať od psychiky.. Neschudneš za týždeň a už vôbec nie, ak nebudeš ty sama chcieť a veriť.
ver tomu že máš o desat kilo menej.... že ,máš skvelý metabolizmus... nechoď na váhu a keď si pomyslíš na svoju postavu usmej sa a predstav si ju v želanom stave
ja som schudla 5 kilo a v priebehu mesiaca, dvoch a už rok mám rovnakú váhu... len tak podvedome.. a som spokojná
ja som tiez nevedel pribrat az teraz pred letom som pribral 10kg za 2mesiace takze sa to da ale to som mal pravidelne 3x do tyzdna posilku a bral som protein,kreatin,glukozu a maltodextrin.. ale aj tak to isla aspon polka do tukov takze teraz este 2mesiace premena tukov na energiu a svaly.. a chudnutie: musis sportovat viac ako zjes ale jest musis
nechápem, čo je zlé na tom chcieť schudnúť a prečo ju všetci prehovárate, aby bola spokojná so sebou taká aká je. keď chce schudnúť a chce schudnúť zdravo, je to celkom fajn, nie?
Však jasné , ak sa o tom iba nehovorí... že " idem chudnut" .. ak to nie je tak ze den nejes a potom sa prudko najes.. tak jasne!!! Zdravo chudnut je správne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A až si odpovieš, zváž, či chceš naozaj chudnúť a prečo. Veď si originál, každý je.. Musíš v prvom rade začať od psychiky.. Neschudneš za týždeň a už vôbec nie, ak nebudeš ty sama chcieť a veriť.
Skvela stranka na chudnutie! Prestuduj a praktikuj Drzim palce...mne sa to doteraz totiz nepodarilo...
ja som schudla 5 kilo a v priebehu mesiaca, dvoch a už rok mám rovnakú váhu... len tak podvedome.. a som spokojná
Ak ide o kupalisko, tak pohlady ostatnych cez pupok v lepsom pripade neuvidis
(pamataj na to ako ja a bud so sebou spokojna! slight_smile:
Ak bude chudnut zdravo , tak urcite ano. Ono , treba mať pevnú vôlu.. jesť zdravé veci každé 3 hodiny , odoprieť si večer velke jedla.. a podobne...
lebo kazdy vieme , ze existuje jojo efekt.. a to ti je potom nanic
Však jasné , ak sa o tom iba nehovorí... že " idem chudnut" .. ak to nie je tak ze den nejes a potom sa prudko najes.. tak jasne!!! Zdravo chudnut je správne.