Ako mám pozvať dievča niekam von ked som hanblivý?
Mám 17 rokov, a skoro denne stretávam jedno dievča ktoré sa mi veľmi páči. Stále na ňu pozerám a ona si to všimla. Pohľady mi vracia ale ked sa na mna pozrie vždy skloním zrak. Problém je v tom že aj ked ju poznám pretože som s ňou chodil na ZŠ-ku ale nik
Zacni chatovanim, ked si hanblivy (u mna to fungovalo ) a potom ju pozvi von ak sa vam bude darit s konverzaciou. Skratka musis tu hanbu premoct, inac to nejde.
Inak mne sa velmi osvedcila taktika pozvat von niekoho kto sa mi nepaci a absolutne mi na nom nezalezi / alebo len "kamaratku".
Samozrejme ak si na niekoho "namotany" nikdy to nenasimulujes / nepripravis sa na to tak aby to bolo dokonale. Ak si to nikdy neurobil skus to co som ti poradil vyssie a potom chod na "ostro".
Osobne nemam ziadne predsudky voci ziadnym ludom, ani tym hamblivym, ale pitat sa na riesenie v tomto pripade je rovnake ako neviem si opravit auto lebo som vysoky. Tak sa ZOHNEM. Ked som hamblivy tak sa snazim nim nebyt. Nejlepsie riesenie. A ked si uz nahodou strasne namotany tak sa cez to prenes, posnaz sa zrusit ten pocit a potom to bude OK.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
kazdopadne , nebud hanblivy !
sed cely zivot na riti sam doma a bud dalej hanblivy
potom napíš že ako
Samozrejme ak si na niekoho "namotany" nikdy to nenasimulujes / nepripravis sa na to tak aby to bolo dokonale. Ak si to nikdy neurobil skus to co som ti poradil vyssie a potom chod na "ostro".