z týchto bolestí mam len silné bolesti hlavy.. ale neužívam nič..vždy skúsim doplniť tekutiny alebo keď je zle si dám obklad studený na čelo .. dakedy ma bolí hlava aj celý deň ale radšej počkám kým sa z toho vyspím ..to vždy pomôže
inak btw len tak medzi rečou, ak si dáš správny liek na bolesť, utlmí jeden liek viac druhov bolesti, takže na väčšinu z vyššie uvedených ti stačí mať jeden liek prípadne dva aj keď čo ja viem, tak na kĺby sa najčastejšie používajú mastičky a to nie sú tak celkom lieky
@kajs jasne, ze su to lieky. su to vstrebavatelne atb napriklad, alebo protizapalove. normalne sa ti to dostane cez kozu do krvneho obehu akurat, ze to posobi rychlejsie. rozdiel tam nie je
Jediny medikament ktory beriem je ibalgin, aj to fakt, fakt vynimocne a musi ma hlava boliet tak, ze ma ide rozmetat. Inac, aj ked mam fakt brutalne bolesti, radsej to nechavam tak.
minulé skúškové som skapíňala, tlačili sa mi osmičky a jedine s paralenom, ataralginom a ibalginom každých niekoľko hodín som vedela existovať
inak neužívam nič, iné bolesti nemávam a na hlavu je najlepší sex
inac ja som este nikdy nemal bolest hlavy, ked tak rozmyslam, a na utlmenie bolesti som bral lieky len ked som mal zaludocne tazkosti a ked som mal zapal stredneho ucha, to bola taka bolest, ze som myslel, ze si vytrham vlasy
hlava ma nebolieva
kramy pretrpim, ak by ma zlomili nejake krce, pri porode by som asi skapala
klby nebolia
chrbat ak boli od zlej polohy tak sa ponatahujem chvilku
svalovku rozcvicim
ked boli zub, podrzim na nom pat minut svedske kvapky
@kajs ahojky, tak ja len zareagujem na tvoj koment. Áno máš pravdu, že jeden druh lieku vie utĺmiť viac druhov bolestí, ale ja potrebujem vedieť či ľudia berú častejšie analgetika proti bolesti hlavy alebo proti bolesti zubov a pod. aby som to vedela rozobrať v SOĆ na ktorej pracujem........... A ešte ťa chcem upozorniť, že masti, pasty a krémy sú liekmi. Ja som neurčila presnú formu lieku pretože to myslim všeobecne aj tablety aj masti a pod. Takže masti, pasty a krémi sú lieky, ale polotuhej formy!!!!!
som myslela ze bolest ako bolest...no tie zakladne, co znizuju horucku, bolest zubov, hlavy, menstruacne, to byva v jednom baliku, aspon na paralene aj ibalgine to je napisane vsetko a tie kupujem. ale najviac to berem kvoli zubom
snažím sa neužívať žiadne okrem antihistaminík (aj tie neužívam stále) na zuby je najlepšie utlmiť to alkoholom alebo čilipapričkou, na bolesť hlavy doplniť tekutiny a zdržiavať sa na čerstvom vzduchu
ibalgin žerem len keď je fakt nedobre alebo keď ludia po mne hučia že sa na mňa nemôžu pozreať že nech už zjem tie analgetika nejake konečne
a áno, býva to len pri zuboch (poprípade migréna keď začne...klop klo už som ju pár rokov nemala takú riadnu...bežné zvládam) napr. teraz úred mesiacom som jeden zhutla...nemalo to ďaleko od zápalu okostnice
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
ale minule som bral na zub asi pred rokom
Musel som sa to naučiť, lebo raz som sa predávkoval Panadolom Femina.
nejak im neverim...
inak neužívam nič, iné bolesti nemávam a na hlavu je najlepší sex
aj to tak asi 2x ročne.
kramy pretrpim, ak by ma zlomili nejake krce, pri porode by som asi skapala
klby nebolia
chrbat ak boli od zlej polohy tak sa ponatahujem chvilku
svalovku rozcvicim
ked boli zub, podrzim na nom pat minut svedske kvapky
dovi dopo
a áno, býva to len pri zuboch (poprípade migréna keď začne...klop klo už som ju pár rokov nemala takú riadnu...bežné zvládam) napr. teraz úred mesiacom som jeden zhutla...nemalo to ďaleko od zápalu okostnice
aspoň mi jakž takž ten liek zaberie keď telo nie je zvyknuté
Odkedy beriem Hubu reishi tak som len a len spokojný.
Tu je o nej reportáž: