Diskusie - 2427. stránka fóra
34
Mehehe
Ahojte potrebujem radu, mám 17 a ešte som nemala sex. Chcela by som ale bojím sa toho, že to dospeje až k nečakanému okamihu a to otehotneniu. Mam to už skúsiť ? ; -) Otvor fórum »
8. 1. 2014 17:54
6
Medicína Olomouc
Cawte poradí mi prosím Vás nijaký študent čo študuje medicínu v Olomouci či do prihlášky sa musia napísať aj jednotlivé známky dosiahnuté z gymnázia za rýchlu odpoveď vopred ďakujem :) Otvor fórum »
8. 1. 2014 17:19
40
Nazor na islam a multikulturalizmus
Beriete islam ako hrozbu, alebo obohatenie Europy :D A Beriete multikulturalizmus ako obohatenie krajiny alebo stratu identity naroda. Otvor fórum »
8. 1. 2014 17:17
28
Ako si nebrať veci osobne?
keď mi niekto niečo povie, niečo negatívne zoberiem si to k srdcu a dlho na to myslím hlavne keď to je pravda moc sa ma to dotkne. ako to zmenit? Otvor fórum »
8. 1. 2014 16:54
11
Tetovanie
Ahojte zaujíma ma ako ste sa ľudia rozhodovali o tetovaní. Konkrétne by som chcel na predlaktie niečo 7-8 cm napís alebo dajaký pekný obrázok a ešte ma zaujíma či sa to dá vydržať čo sa týka bolesti. Otvor fórum »
8. 1. 2014 16:37
12
AJ & lietaratúra vs AJ & kultúra
Čaute birdzaci, prichádzam s otázkou, že aký je rozdieľ medzi študijnym programom Anglický jazyk a literatúra a Anglický jazyk a kultúra? Chcem si to dať do kombinácie s geografiou poprípade matematikou, telesnou... Otvor fórum »
8. 1. 2014 16:06
4
Zhanam ruzove black devil (ba)
Zdravim vsetkych, Neviete kde zozeniem Black devil Pink Elephant ? Samozrejme nejsu pre mna , ja osm nefajciar , ale kamaratka ich strasne zhana :D Otvor fórum »
8. 1. 2014 16:06
14
Mobilis
Cauko, zas pisem o mobiloch forum jak retard, len ma zaujima ci neviete o nejakom mobile kt. ma Wi-Fi ale neni dotykovy. Teda klasicky mobil s klavesnicou jak byvala na starsich mobiloch len proste ide nanom... Otvor fórum »
8. 1. 2014 15:57
6
Kiahne
ahojte, chcela som sa opytat, ci mozem dostat kiahne aj nejakym inym sposobom ako sa nakazit od niekoho? nebola som s nikym takym v kontakte, jedine, ze by to bola velmi dobra alergia :P dakujem :) Otvor fórum »
8. 1. 2014 15:54
73
Pokuta-Listok-MHD
Caute. Som studenta tza k mhd cestujem na polovicne listke, podla skolskeho zakona..... Len mi nie je celkom jasne ako sa mohlo stat ze napriek preukazania sa cestovnim listkom a studentskou kartickou, . som... Otvor fórum »
8. 1. 2014 15:45
18
Strieborná retiazka-chlapci
Ahojte chalani, ak nosíte retiazky na ruku, tak na ktorej ruke ju máte?, mám striebornú a je mi to jedno či na pravej alebo ľavej ruke ju budem mať, a čo vi? Pravá či Ľavá?, ... Otvor fórum »
8. 1. 2014 15:22
4
Prekladateľstvo, tlmočníctvo
Študujete niekto prekladatelstvo/tlmočníctvo AJ-NJ na FiF UK v Blave? ... Neviete náhodou, či sa robia prímačky aj z nemčiny, alebo len angličtina a ten test všeobecných predpokladov? ..Poprípade, na akej úrovni musí byť moja nemčina? ....ďakujem... Otvor fórum »
8. 1. 2014 15:18
5
Stredná jazykova škola
niekde som počula o tom, že existuje vraj nejaká stredna škola kde maju každy den iny jazyk, popritom všaj aj tie prirodovedné šak chápete no. ale že tie jazyky maju viac hodín do tyždna, neviete o... Otvor fórum »
8. 1. 2014 14:55
16
Maju lietadlá buducnosť?
Chcem ísť na strednú študovať avioniku... Zaručujú super plat v budúcnosti, a títo su hľadaní, mám zaručenú aj prácu............ Ale...... Budú ešte vôbec lietadlá o takých CCA 10 rokov? Lebo dnes sa vyrábajú všelijaké rychlovlaky co to... Otvor fórum »
8. 1. 2014 14:35
4
Rada
potrebovala by som jednu radu .. neviete či v knihkupectve alebo niekde, predávajú nejakú knihu, tabuľku niečo .. potrebovala by som niečo také kde bude čo ja viem .. 18. st. že to bol barok ..... Otvor fórum »
8. 1. 2014 14:15
7