Ahojte zaujíma ma ako ste sa ľudia rozhodovali o tetovaní. Konkrétne by som chcel na predlaktie niečo 7-8 cm napís alebo dajaký pekný obrázok a ešte ma zaujíma či sa to dá vydržať čo sa týka bolesti.
Kamarát má na predlaktí meč a okolo toho dvaja hadi. Ale na predlaktí sa mi nepáči tetovanie, skôr na rameno sa to hodí chlapom. Ale v 14 nevymýšľaj lebo to budeš ešte o pár rokov ľutovať. A nie nedá sa to vydržať, preto to majú skoro všetci.
niečo čo ťa vystihuje / zaujíma / baví / niečo vlastné proste to je tvoja vec len proste niečo čo ťa zaujme a nie že si tam dáš nejaký nápis ktorý ani nevieš čo znamená ale páči sa ti alebo nejaký obrázok ktorý si v živote nevidel najlepšie aby si k tomu mal nejaké vysvetlenie prečo práve toto ale ak máš naozaj 14 tak jeb na to
Ja mám vytetovaný obrázok . Vedela som čo si chcem dať vytetovať , ...tak som sa rozhodovala najmä nad miestom kam si to dám .
No a mám to na chrbte a osobne ma to fakt dosť bolelo , ale vydržať sa to dalo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
No a mám to na chrbte a osobne ma to fakt dosť bolelo , ale vydržať sa to dalo
@9 @10