Diskusie - 2426. stránka fóra
3
Zakladáme divadlo - pridajte sa,,.
Ahojte... sme mladí ľudia, ktorí si myslia, že by v Košiciach malo byť založené z fleku nové ochotnícke divadlo pre ľudí, ktorí chcú robiť divadlo a možno nevedia kde, kedy a ako.. napíšte nám a... Otvor fórum »
9. 1. 2014 16:47
6
Obchodná akadémia
Ahojte :) Chcem sa vás opýtať, či niekto z vás chodí na obchodnú do TT a ako tam je, či je to ťažké alebo neviem čo o nej viete :D A či chodíte na obchodnú do Serede... Otvor fórum »
9. 1. 2014 16:30
11
Farmaceutický laborand VS Gympel
Ahojte! :) Mám na vás prosbu.. Chem ísť na VŠ Farmáciu.. Ale neviem kam mám ísť.. Či na farmaceutickeho laboranta, alebo na gympel.. Radšej by som šla na laboranta.. Ale odkiaľ mám väčšiu šancu sa dostať? PS:... Otvor fórum »
9. 1. 2014 16:20
7
R. Bezák knihy
Čítal tu niekto knihy Vyznanie a Medzi nebom a peklom? Prave pozeram, ze tieto knihy sa v roku 2013 umiestnili na prvom a tretom mieste.. O com su? co sa rozobera v tych knihach ? Otvor fórum »
9. 1. 2014 15:55
4
Aký mobil si mám kúpiť?
9. 1. 2014 15:39
18
Myslíte si, že Putin je pre Rusko pozitívny, či skôr negatívny?
Tak ja osobne si myslím, že Putin je pre Rusko obrovský uspech.... Este doteraz su stále v Rusku následky krízy čo vznikla rozpadom ZSSR, kedže to nebolo až tak dávno. Vzniklo rôzne velké problémy, a Putin... Otvor fórum »
9. 1. 2014 15:22
20
Môj komp je dement
Ahojte, ked zapnem komp tak sa zapne naskoci windows a potom sa vypne a zase zapne a ked ho zapnem v safe mode tak sekne (nechcem ubuntu, fubuntu, lubuntu a ani ostatne gebuzinubunty) Otvor fórum »
9. 1. 2014 15:02
21
Príprava na medicínu
Ahojte som druháčka na gyme semináre si chcem zvoliť biolu a chemiu. chcem byť psychiatričkou ale to sa nedá bez medicíny biola ma aj baví chemia menej. viem že sa tam dá len ťažko dostať, mala by... Otvor fórum »
9. 1. 2014 14:40
4
Volaco som potukala v pc
Rano som hrala hru pred odchodom do skoly a nestihala som a volaco som si potukala v pc :-D mala som dolava obrazovku uz je vsetko v poradku Alt Gr plus sipka hore ale grafiku alebo rozlisenie obrazovky ani to... Otvor fórum »
9. 1. 2014 14:13
11
Nepripojí mi steam
Neviete kde by mohol byt problem ked mi cez wifi nevie pripojit do sluzby STEAM? ak sa napojim na wifi mobilneho internetu steam ide uplne v pohode ale hned ako sa hodim na wifi co je k pocitacu neviem sa... Otvor fórum »
9. 1. 2014 14:11
33
Odkazovač
Tu môžte zanechať svoj odkaz niekomu, alebo niečomu. Kreativite sa medze nekladú. Otvor fórum »
9. 1. 2014 13:23
189
Preco zeny idu za chlapmi, s ktorymi nie je ziadna perspektiva vztahu?
Nevravim, ze to plati na plnych 100%, ale vo vacsine urcite. Preco zena opovrhuje a vyuziva chlapa, ktory ju uprimne miluje a miluje chlapa, co s nou zaobchadza ako s handrou? Preco... Otvor fórum »
9. 1. 2014 13:00
4
Touchpad
Mám notebook značky Lenovo a prestal mi fungovať touchpad. Ide mi pohybovať, aj tie dve tlačítka, ale nejde mi posúvať dole a hore ani žiadna zo skratiek (napr. dvomi prstami späť, atď. ) Vedel by... Otvor fórum »
9. 1. 2014 12:15
5
Obchodný Manager
Ahojte, hľadám managera pre rozbehnutie obchodných aktivít. Nejde úplne o MLM skôr o vytvorenie obchodnej siete na predaj produktu do firiem. Sieť bude mať iba pár ľudí ale chcem tých najlepších. Odmeňovanie je provízne s veľmi... Otvor fórum »
9. 1. 2014 11:53
15
Ak dovolíte vrátim sa na chvíľu k jednej svojej minulej téme
Budú to pomaly dva mesiace čo som prerušil kontakt s človekom ktorý ma len využíval pre svoje vlastné blaho. Čo sa mi ale prihodilo. Pred troma dňami ma ten človek dal pozdraviť cez jedného svojho kamaráta. Ako... Otvor fórum »
9. 1. 2014 09:56