Ahojte , chodí z Vás niekto na predškolskú a elementárnu pedagogiku v Prešove ??? ... Chcela by som sa opýtat či sa tam robia talentovky , kedže niekto povie ze ano , druhy že nie ... A čo sa týka prijimacieho testu , z akých predmetov ?? .. Vďaka za info
Talentovky sa nerobia, píše sa iba test, ktorý je zo všetkého- anatomia, ekonomika, etika, filozofia, geografia, hudobná výchova(ale iba teoria), literatúra, matematika, politilogia, psychologia, slovina, sociologia, bilogia, a vytvarná výchova...Aspoň my sme tak pred dvoma rokmi mali
Fúúha Tento rok maturujem , a maturujem zo AJ-B2 , DEJ, OBN , SJL ..... stale ma to ťaha ne pedagogiku , alebo niečo také .... A ta v Prešove mi padla do oka hmmmm ten test .. existuje nejaka kniha s testami alebo nieco take zeby som mala aspon nejaku tu pripravu ? Som na vážkach kde a čo si vybrať
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
ale zas jedno plus pegečka v prešove má.
je tam v celku dosť veľa praktických predmetov.