Diskusie - 2428. stránka fóra
17
Žurnalistika v Ružomberku
Idem si posielať žiadosť okrem BA a TT aj do RK, preto sa chcem spýtať, či tam niekto chodí... keďže je to Katolícka univerzita a tam je odbor Žurnalistika, bude to mať veľa spoločné s náboženstvom?? Otvor fórum »
8. 1. 2014 18:45
4
Fyzika
zdravim, potrebujem mensiu pomoc a naozaj nechcem blbe komentare alebo ye som sprosta. potrebujem spravit prezentaciu na fyziku a nemala som ju uz vyse 6 rokov a je to na obtekanie telies skutocnou a realnou kvapalinou. moja... Otvor fórum »
8. 1. 2014 18:42
4
Dve graficke karty na laptope
caute, na notebooku mam zrejme dve graficke karty, Ati radeon hd7420g 512mb, ju pouzivam vzdy zrejme a dneska som v ati catalyst controlnom centre objavil ked som klikol na informacie ze v NT je aj druha graficka... Otvor fórum »
8. 1. 2014 18:37
37
Ako by ste sa zachovali?
Ako by ste sa zachovali keby ste sa po nejakom čase dozvedeli, že osoba ktorej ste celý čas od vášho zoznámenia dôverovali vám celý ten čas klamala? Ako znášate klamstvo? Dokážete ho odpustiť? Otvor fórum »
8. 1. 2014 18:28
16
Ľudkovia prosím o radu :) - motivácia
Čawelko všetci :o) Potrebujem vedieť čo robíte , aby sa Vám motivácia zachovala čo najdlhšie ? Obvykle keď som motivovaná vydrží mi to tak jeden týždeň .. proste si poviem že ma nemá čo poháňať... Otvor fórum »
8. 1. 2014 18:19
34
Mehehe
Ahojte potrebujem radu, mám 17 a ešte som nemala sex. Chcela by som ale bojím sa toho, že to dospeje až k nečakanému okamihu a to otehotneniu. Mam to už skúsiť ? ; -) Otvor fórum »
8. 1. 2014 17:54
6
Medicína Olomouc
Cawte poradí mi prosím Vás nijaký študent čo študuje medicínu v Olomouci či do prihlášky sa musia napísať aj jednotlivé známky dosiahnuté z gymnázia za rýchlu odpoveď vopred ďakujem :) Otvor fórum »
8. 1. 2014 17:19
40
Nazor na islam a multikulturalizmus
Beriete islam ako hrozbu, alebo obohatenie Europy :D A Beriete multikulturalizmus ako obohatenie krajiny alebo stratu identity naroda. Otvor fórum »
8. 1. 2014 17:17
28
Ako si nebrať veci osobne?
keď mi niekto niečo povie, niečo negatívne zoberiem si to k srdcu a dlho na to myslím hlavne keď to je pravda moc sa ma to dotkne. ako to zmenit? Otvor fórum »
8. 1. 2014 16:54
11
Tetovanie
Ahojte zaujíma ma ako ste sa ľudia rozhodovali o tetovaní. Konkrétne by som chcel na predlaktie niečo 7-8 cm napís alebo dajaký pekný obrázok a ešte ma zaujíma či sa to dá vydržať čo sa týka bolesti. Otvor fórum »
8. 1. 2014 16:37
12
AJ & lietaratúra vs AJ & kultúra
Čaute birdzaci, prichádzam s otázkou, že aký je rozdieľ medzi študijnym programom Anglický jazyk a literatúra a Anglický jazyk a kultúra? Chcem si to dať do kombinácie s geografiou poprípade matematikou, telesnou... Otvor fórum »
8. 1. 2014 16:06
4
Zhanam ruzove black devil (ba)
Zdravim vsetkych, Neviete kde zozeniem Black devil Pink Elephant ? Samozrejme nejsu pre mna , ja osm nefajciar , ale kamaratka ich strasne zhana :D Otvor fórum »
8. 1. 2014 16:06
14
Mobilis
Cauko, zas pisem o mobiloch forum jak retard, len ma zaujima ci neviete o nejakom mobile kt. ma Wi-Fi ale neni dotykovy. Teda klasicky mobil s klavesnicou jak byvala na starsich mobiloch len proste ide nanom... Otvor fórum »
8. 1. 2014 15:57
6
Kiahne
ahojte, chcela som sa opytat, ci mozem dostat kiahne aj nejakym inym sposobom ako sa nakazit od niekoho? nebola som s nikym takym v kontakte, jedine, ze by to bola velmi dobra alergia :P dakujem :) Otvor fórum »
8. 1. 2014 15:54
73
Pokuta-Listok-MHD
Caute. Som studenta tza k mhd cestujem na polovicne listke, podla skolskeho zakona..... Len mi nie je celkom jasne ako sa mohlo stat ze napriek preukazania sa cestovnim listkom a studentskou kartickou, . som... Otvor fórum »
8. 1. 2014 15:45
18
Strieborná retiazka-chlapci
Ahojte chalani, ak nosíte retiazky na ruku, tak na ktorej ruke ju máte?, mám striebornú a je mi to jedno či na pravej alebo ľavej ruke ju budem mať, a čo vi? Pravá či Ľavá?, ... Otvor fórum »
8. 1. 2014 15:22