zdravim...uz to tu bolo asi vela krat ale aj tak ...cez prazdniny som sa zalubil do jedneho dievcata, ktore poznam prakticky odmalicka , lebo s fotrovcami chodime od nepamati na chatu na kysuce (samozrejme len ked su prazdniny) a to dievca byva len par
Ja som s mojou raz za týždeň, niekedy dva a tri sú už také maximum, ale iba zo začiatku to bolo také zlé, že sme nevedeli vydržať. Aj keď nie sme od seba toľko koľko ty...
Odvtedy, čo som na výške to máme s priateľom tiež také, ale predtým sme spolu boli už asi 3 roky, takže si myslím, že bez toho by sme to nezvládli... ja som typ človeka, čo musí mať lásku pri sebe, hlavne zo začiatkoch. Ale vám to možno pôjde, čo ty vieš, záleží od toho, či si nebudete večne chýbať, lebo potom to jeden z vás skôr či neskôr nezvládne a príde koniec... ale načo byť večný pesimista
kedysi, ked som to nemala skusene, som vsade pisala ze da sa to, vsetko sa da ked sa chce a blabla. kedze je to polroka po tom co mi takyto vztah stroskotal, hovorim: neda sa to fakt to bola asi najtazsia cast za posledne roky v mojom zivote. ked s niekym vlemi chces byt a nemozes ani ked sa rozlejes na kolomaz. stale len pisanie si, hadky cez whatsapp za blbosti, to ako si po case uz ani nemate co povedat lebo nic nemate spolocne v zivote.. je to fakt narocne.
ale moj spolubyvko ma tiez vztah na dialku a im to ide super. neviem no..
skusit to mozete a ked uz je v poslednom rocniku tak moze ist na vysku alebo si najst pracu blizsie pri tebe len to treba potom poriesit dlhodoby vztah na dialku uz je psychicky narocny
s ex sme v pohode zvladali aj 400 km a ked som mala skusky alebo nam to nevychadzalo tak sme sa videli raz za mesiac ale sme si pravidelne volavali a na dialke to nestroskotalo aj ked to obcas byvalo tazke
Keby si vedel aké dialógy vedieme s @vintagedinosaur o našich budúcich chlapoch, ktorí sú proskám pekne z Anglicka, cca o polovicu starší a moc nevedia kto sme. Takže myslím, že to zvládneš, neboj
distance means so little when someone means so much.
iba tolko k tomu a len jedno navyse, takyto vztah ma vyznam len u uvedomelych ludi ktori su ochotni aj vela obetovat. avsak for sure plati to co je uvedene vyssie.
Mal som 2 roky a tiez sme to riesili kazdy druhy vikend spolu a fungovalo uplne v pohode . A po dvoch tyzdnoch sme sa na seba mega tesili a aspon nas vztah neupadol do kazdodenneho sterotipu
@t0s
v skratke?
vzťah na diaľku, keď som za ňou chodil na víkendy, a cez týždeň sme si písali a volali ako si hrozne chýbame atď atď...
...bol zatiaľ asi najfunkčnejší zo všetkých čo som mal, a začal sa posierať v momente keď prestal byť na diaľku...
...a poznám ľudí ktorým niečo takéto nevydržalo ani mesiac.
...záleží to od povahy jedného a druhého, a... tak. ale tiež si myslím že práve to cyklické striedanie období kedy ti ten druhý stihne začať hrozne chýbať, a chvíľ kedy ste intenzívne dlhšiu dobu vkuse, je... do veľkej miery prospešné, v samote dostaneš čas uvedomiť si ako veľmi ti ten druhý chýba a ako ho máš rád, a potom cez víkend máš čas všetko to nahromadené uvedomenie vyjadriť...
Ja len ze to je nebadatelna dialka. 1200km, to uz je horsie...rok sme to tahali spolu na dialku potom uz v jednom meste a stale sme spolu ked ju milujes...nie je co riesit. Kazda prekazka je len docasna a nic nie je take hrozne ako sa zda byt
@t0s takže, kamarát, dám ti jednu veľmi dobrú radu.
Ak je odtiaľ kde máte chatu (kysuce) kašli na to fakt
Kysučanky, sú hrozné, veľa chlastajú, sú akési divné, dosť podvádzajú (slušne povedané), a kopu iných vecí.
Ak prídeš do ZA a spýtaš sa na Kysuce, ver mi, že min. 7ľudí z 10 ti povie to čo ja @zuzikk1 no však to že kysuce
fungujem tak pol roka a zatiaľ to je fajn, neviem ti povedať presne, záleží na tom či by prišla za tebou a o koľko je mladšia či to nieje jak ten vtip čo príde do baru 41 ročný a 21 ročná a všetci na neho zjapu úchyl! A on samozrejme nechápe a čuduje sa prečo mu nedoprajú v tichosti užiť si 10. výročie ich spoločného vzťahu
V každom prípade záleží na oboch z vás či to je možné alebo nie. Aj keď ma ide "rozdrapiť" lebo pudy sú pudy ale tak čo narobíš ?! Prúser isto nie.
@t0s je to možné... zo začiatku to bude ťažké ale ked sa to časom posunie môžno nebudete od seba až tak daleko je mi jasné že každý má s týmto inú skusenosť a preto sa nedá povedať či vám to klapne alebo nie... ale kým neskúsiš, nebudeš to vedieť. je to veľmi individuálne...
@zuzikk1 Ja som mal možnosť, a už radšej nikdy viac
Ale mál som napr. 2 spolužiakov odtiaľ, a relatívne boli fajn, ale nikto ich nemal v triede rád, len ja som povedal, že mne nevadia Sem tam ale fakt boli divní
Hm..moja skusenost - ked tam bola dialka bolo to uplne ine ...pozitivum ze sme sa viacej vazili,tesili sa na seba ..a negativum ze ked sme sa pohadali sa to tazko riesilo cez spravy,telefonovanie..
No ked sme boli k sebe uz blizsie hadky zacali byt vacsie
..ta vzdialenost je niekedy aj dobra,zalezi od povahy atd
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
podla mna do 500 a do 1-2x za mesiac uplne pohoda
ale tak kazdeho vec asi no
ale moj spolubyvko ma tiez vztah na dialku a im to ide super. neviem no..
s ex sme v pohode zvladali aj 400 km a ked som mala skusky alebo nam to nevychadzalo tak sme sa videli raz za mesiac ale sme si pravidelne volavali a na dialke to nestroskotalo aj ked to obcas byvalo tazke
iba tolko k tomu a len jedno navyse, takyto vztah ma vyznam len u uvedomelych ludi ktori su ochotni aj vela obetovat. avsak for sure plati to co je uvedene vyssie.
teda mne osobne by to nestačilo.
v skratke?
vzťah na diaľku, keď som za ňou chodil na víkendy, a cez týždeň sme si písali a volali ako si hrozne chýbame atď atď...
...bol zatiaľ asi najfunkčnejší zo všetkých čo som mal, a začal sa posierať v momente keď prestal byť na diaľku...
...a poznám ľudí ktorým niečo takéto nevydržalo ani mesiac.
...záleží to od povahy jedného a druhého, a... tak. ale tiež si myslím že práve to cyklické striedanie období kedy ti ten druhý stihne začať hrozne chýbať, a chvíľ kedy ste intenzívne dlhšiu dobu vkuse, je... do veľkej miery prospešné, v samote dostaneš čas uvedomiť si ako veľmi ti ten druhý chýba a ako ho máš rád, a potom cez víkend máš čas všetko to nahromadené uvedomenie vyjadriť...
Ak je odtiaľ kde máte chatu (kysuce) kašli na to fakt
Kysučanky, sú hrozné, veľa chlastajú, sú akési divné, dosť podvádzajú (slušne povedané), a kopu iných vecí.
Ak prídeš do ZA a spýtaš sa na Kysuce, ver mi, že min. 7ľudí z 10 ti povie to čo ja
@zuzikk1 no však to že kysuce
V každom prípade záleží na oboch z vás či to je možné alebo nie. Aj keď ma ide "rozdrapiť" lebo pudy sú pudy ale tak čo narobíš ?! Prúser isto nie.
a muži používajú všetci tú istú voňavku..
Ale mál som napr. 2 spolužiakov odtiaľ, a relatívne boli fajn, ale nikto ich nemal v triede rád, len ja som povedal, že mne nevadia Sem tam ale fakt boli divní
No ked sme boli k sebe uz blizsie hadky zacali byt vacsie
..ta vzdialenost je niekedy aj dobra,zalezi od povahy atd