@cltr0n@11 toto kdesi písal Striekala, že sa mu v robote nechce dať mačka hladkať a potom nejaké poznámky so sexuálnym podtónom mal k tomu, aj keď si nespomínam, ako presne to formuloval. To že to úplne sedí aj na Debilmana je skôr vedľajší efekt.
Každopádne, ja som len šakal medzi levmi, ktorý sa snaží nakŕmiť. Ale určite by som neznásilnil žiadnu babu, jedine keby chcela.
@ketrang@13 ďakujem! Zaujímavá diskusia v rôznych ohľadoch.
Ja by som ti mohol postnúť rôzne Zanzibariné vyjadrenia ktoré sú neskutočne hrozné a strašidelné, veľmi mi ublížili na živote a jej nikto neubližuje, nechápem prečo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ok raz som sa urobil do nohavic v autoskole pri peknej babe a raz som poslal dickpic jednej babe odtialto ale to sa nerata
Každopádne, ja som len šakal medzi levmi, ktorý sa snaží nakŕmiť. Ale určite by som neznásilnil žiadnu babu, jedine keby chcela.
tu je to, koment 25 » www.birdz.sk/forum/chces-mat...
Ja by som ti mohol postnúť rôzne Zanzibariné vyjadrenia ktoré sú neskutočne hrozné a strašidelné, veľmi mi ublížili na živote a jej nikto neubližuje, nechápem prečo.