Ja si myslím, že sme to už každý v živote aspoň raz zažili, a aspoň z jednej strany, tak poďte porozprávať, či je to podľa vás ok a či nie. Prípadne či to robíte bežne alebo vôbec, alebo či to robia iní ľudia vám.
A v ktorých situáciách to ešte viete tolerovať a kedy je to podľa vas už "neslušné"?
@lejla32@2 aha, ja som si neuvedomila, že sa to asi viaže len k randeniu, brala som to tak všeobecne
Ani v pokecovych časoch si to nezažila? Lebo ja som to zažívala aj pred 20 rokmi, len sme tomu inak hovorili, alebo sme tomu nevenovali až takú pozornosť ako dnes
@11monika11@5 no akože zvykla som to robiť ešte keď som chodila na dates, že som neodpísovala po prvom rande teraz by som asi napísala že nebol tam ten vibe, doviii :3
ale inak ghostla som aj ľudí zo strednej trebárs yeah, neviem, podľa mňa toto sa takto nerobí. teraz už viem napísať rovno že "pls nekontaktuj ma"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
A v ktorých situáciách to ešte viete tolerovať a kedy je to podľa vas už "neslušné"?
Ani v pokecovych časoch si to nezažila? Lebo ja som to zažívala aj pred 20 rokmi, len sme tomu inak hovorili, alebo sme tomu nevenovali až takú pozornosť ako dnes
ale inak ghostla som aj ľudí zo strednej trebárs yeah, neviem, podľa mňa toto sa takto nerobí. teraz už viem napísať rovno že "pls nekontaktuj ma"