Ja si myslím, že sme to už každý v živote aspoň raz zažili, a aspoň z jednej strany, tak poďte porozprávať, či je to podľa vás ok a či nie. Prípadne či to robíte bežne alebo vôbec, alebo či to robia iní ľudia vám.
A v ktorých situáciách to ešte viete tolerovať a kedy je to podľa vas už "neslušné"?
@lejla32@2 aha, ja som si neuvedomila, že sa to asi viaže len k randeniu, brala som to tak všeobecne
Ani v pokecovych časoch si to nezažila? Lebo ja som to zažívala aj pred 20 rokmi, len sme tomu inak hovorili, alebo sme tomu nevenovali až takú pozornosť ako dnes
@11monika11@5 no akože zvykla som to robiť ešte keď som chodila na dates, že som neodpísovala po prvom rande teraz by som asi napísala že nebol tam ten vibe, doviii :3
ale inak ghostla som aj ľudí zo strednej trebárs yeah, neviem, podľa mňa toto sa takto nerobí. teraz už viem napísať rovno že "pls nekontaktuj ma"
Robila som to stale, neboli to ludia s ktorymi som mala nejaky vztah, puto, cokolvek, proste som necitila ze by som mala nejaky zavazok alebo povinnost voci nim im cokolvek vysvetlovat. A rovnako som to brala ked sa nahodu niekto neozval mne, tak dovi cau, neriesim to 😀 neviem preco maju ludia taku potrebu dostavat nejake odpovede alebo odmietnutia, pokial o nic neslo. Asi je dost rozdiel pretusit 5 rocny vztah a 5 dnove pisanie a jednu kavu 😀
@luc.ka@8 súhlasim s tebou, keď si s niekym len píšem, tak nevidím dôvod to nejako vysvetľovať. Rovnako to nečakám ani z druhej strany, keď niekto dlhšie neodpovedá, tak mi je jasné, že nemá záujem, nepotrebujem aj jeho vysvetlenie
@11monika11@12 ano, tak. Samozrejme ze nejake dlhotrvajuce vztahy by som takto neutala tak asi aj mam potrebu povedat, ze uz mam toho dost a z nejakeho dovodu to uz viac nezvladam
je to nedospele a nemam to rada a robim to obcas. Naposledy som bola v decembri na rande a typek bol ok a aj som sa snazila potom udrziavat konverzaciu ale ked presli tri tyzdne a to pisanie bolo echt nudne a nenavrhol ziadne dalsie stretnutie, tak som to nejako nechala vysumiet bez vysvetlenia
ghostovanie je neslusne. ked s niekym idem von a uz viac nechcem, tak mu dlzim aspon spravu o tom, ze uz nechcem. ten clovek do toho investoval nejaky cas aj snahu,tak mi pride o2ci odkopnúť ho len tak. vynimkou su ludia, ktori sa na stretku chovaju uplne kktsky.
akoze chapem zeny, ze sa mozno boja pisat take veci, lebo vsak co si budeme - vela muzov ma ego vysoko a na take spravy mozu reagovat velmi neprijemne/agresivne/trapne. ale neni to fer k tym slusnym
Budem za boomera a poviem ze vsetko co clovek robi sa mi nejakym sposobom vracia. Ako napisat 10 slov ze necitim to a prajem vsetko dobre cloveka fakt nezabije.
možno som niekedy ghostol človeka, ale tak asi vtedy, keď ten človek nedal žiadnu otázku a nereaguje na mňa ten človek a proste ja som tiež riadny asociál, takže len som zabudol odpísať občas a niekedy odpíšem po roku.
Niekedy to neberiem ako ghosting keď mi to niekedy spraví, ale asi mal by som, bolo by to potom jednoduchšie uvedomiť si ako sa ku mne ludia správajú.
Ak má človek záujem komunikovať vždy sa niečo dá napisať aspoň niečo malé.
Neviem či sa to považuje za ghostovanie... ale niekedy rokoch 2009 - 2010 som mal veľa priateľov z Birdzu aj na Facebooku... a aj sme si písali. Ale roky neskôr sa ten kontakt totálne stratil. Ghostovanie to podľa mňa nie je ... ale tak
Najbeznejsia vec ever na tinderi. Niekedy ma to absolutne netrapi, niekedy ano. Podla toho ci sa mi dotycny pacil alebo nie a ak sme uz boli na stretku, tak sa to snazim nejako odkomunikovat, napisat aspon 1 vetu.
@milgamman@22 toto som aj ja skúšala, ale mne to nikdy nefungovalo, lebo moje odmietnutia zvyknú muži považovať za môj záujem a absolutne netuším prečo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A v ktorých situáciách to ešte viete tolerovať a kedy je to podľa vas už "neslušné"?
Ani v pokecovych časoch si to nezažila? Lebo ja som to zažívala aj pred 20 rokmi, len sme tomu inak hovorili, alebo sme tomu nevenovali až takú pozornosť ako dnes
ale inak ghostla som aj ľudí zo strednej trebárs yeah, neviem, podľa mňa toto sa takto nerobí. teraz už viem napísať rovno že "pls nekontaktuj ma"
akoze chapem zeny, ze sa mozno boja pisat take veci, lebo vsak co si budeme - vela muzov ma ego vysoko a na take spravy mozu reagovat velmi neprijemne/agresivne/trapne. ale neni to fer k tym slusnym
Niekedy to neberiem ako ghosting keď mi to niekedy spraví, ale asi mal by som, bolo by to potom jednoduchšie uvedomiť si ako sa ku mne ludia správajú.
Ak má človek záujem komunikovať vždy sa niečo dá napisať aspoň niečo malé.