Diskusie - 2429. stránka fóra
4
Prekladateľstvo, tlmočníctvo
Študujete niekto prekladatelstvo/tlmočníctvo AJ-NJ na FiF UK v Blave? ... Neviete náhodou, či sa robia prímačky aj z nemčiny, alebo len angličtina a ten test všeobecných predpokladov? ..Poprípade, na akej úrovni musí byť moja nemčina? ....ďakujem... Otvor fórum »
8. 1. 2014 15:18
5
Stredná jazykova škola
niekde som počula o tom, že existuje vraj nejaká stredna škola kde maju každy den iny jazyk, popritom všaj aj tie prirodovedné šak chápete no. ale že tie jazyky maju viac hodín do tyždna, neviete o... Otvor fórum »
8. 1. 2014 14:55
16
Maju lietadlá buducnosť?
Chcem ísť na strednú študovať avioniku... Zaručujú super plat v budúcnosti, a títo su hľadaní, mám zaručenú aj prácu............ Ale...... Budú ešte vôbec lietadlá o takých CCA 10 rokov? Lebo dnes sa vyrábajú všelijaké rychlovlaky co to... Otvor fórum »
8. 1. 2014 14:35
4
Rada
potrebovala by som jednu radu .. neviete či v knihkupectve alebo niekde, predávajú nejakú knihu, tabuľku niečo .. potrebovala by som niečo také kde bude čo ja viem .. 18. st. že to bol barok ..... Otvor fórum »
8. 1. 2014 14:15
7
40
Psychologicky test alebo čo je to
Ahojte :) neviete náhodou kde by som našla taky psychologicky test, ktorý ked dáte človeku tak o nom niečo zistite a tak, tam ide o to, že si máte predstaviť kocku ... ( a to potom niečo... Otvor fórum »
8. 1. 2014 12:12
22
Charitaticvny IT Poradca
Zdravim priatelia, partia mojich kamaratov sa rozhodla zalozit charitativneho IT poradcu. Pokial mate akykolvek problem s PC, mobilom, smartfonom alebo inymi pc komponentami tak radi Vam pomozu vyriesit Vas problem zadarmo. Pred tym ako sa... Otvor fórum »
8. 1. 2014 11:34
4
Manažment Žilinská univerzita
študuje tu niekto? hlavne Ing. :) potrebujem nejaké info Otvor fórum »
8. 1. 2014 11:26
35
Ako sa spravne obranit?
Predstavte si to ze idete po vecernom meste a niekdo sa voci vam postavi stim ze si to chce svami rozdat (myslim tym bitku)... ako sa najlepsie obranit?Respektive co urobit?Co je vtomto pripade spravit najlepsie? Otvor fórum »
8. 1. 2014 08:57
9
Cz a urad
Ahojte môžem ísť napr. Do cz ked budem na urade zaregistrovaná? Alebo na brrigadu? :) lbo chcem ísť na absolventsku prax zeby som mohla ist na vysku tento rok od septembra ak ma vezmu. Ďakujem :) Otvor fórum »
8. 1. 2014 08:25
4
Prestigio Multiphone 5300
Máte niekto tento telefón? Aký máte na neho názor? Otvor fórum »
8. 1. 2014 00:57
5
študium dizajnu v čr?
pozna niekto niekde v čr odbor odevny dizajn alebo textilne navrharstvo alebo pod. ?hladam hladam a nemozem najst.. kto si tento rok podával/podal prihlášku na nejaky umelecky odbor?:) Otvor fórum »
8. 1. 2014 00:54
44
Skutočná hodnota školy
Ahoj všetci! Úprimne ma zaujíma, aký máte názor na súčasný systém vzdelávania (momentálne konkrétne Slovensko/Čechy). Zaujíma ma, koľko percent z nás štúdium naozaj robí šťastnými. Koľko ľudí môže s čistým svedomím prehlásiť, že škola naozaj... Otvor fórum »
7. 1. 2014 23:48
5
Chodi tu niekto na strednu pedagogicku ?
Ja by som sa chcela len poinformovat ako tam je učivo a pod. :D Otvor fórum »
7. 1. 2014 23:26
33
Čo používate na odchlpovanie tela
- obyčajnú penu na holenie a strojček
- sprchový šampón 3 in 1, strojček
- el.holiaci strojček
Ďalšie možnosti »
7. 1. 2014 22:46- sprchový šampón 3 in 1, strojček
- el.holiaci strojček
Ďalšie možnosti »
18
Potreboval by som sa naučiť niečo o autách, motoroch
Čaute :) chcel by som sa spýtať či by niekto nevedel poradiť čím sa dostanem do toho že budem niečo vedieť o autách, motoroch dlho čítam články o autách a zaujíma ma to ale stále som sa nedostal k tej... Otvor fórum »
7. 1. 2014 22:03
48