Nie nejdem sa ľutovať ...
Nie som ani prvé ani posledné decko, na ktoré sa vykašľala mama . Práve naopak, mám pocit, že vďaka tomu všetkému som dnes aká som a ja sa mám rada .

Štvrtý rok môjho života

Viem, päťročné dieťa nemôže celkom rozumieť všetkému čo sa okolo neho deje, ale už vtedy som niektoré veci poznala až príliš dobre .Predpokladám, že väčšina z vás pozná seriál Dexter, v ktorom bol hlavnou postavou vrah, ktorý videl svoju matku umierať ako asi ročný a pamätal si to . Verím v to napriek tomu, že je to len seriál . Ja som ako štvorročná videla visieť svoju matku z ôsmeho poschodia, keď som sa hrala na ihrisku v piesku alebo topiť sa vo vani. Vždy mala slabosť na prepnutých idiotov, ale tento bol extrém . Takto vlastne vyzerali prvé štyri roky môjho života. Našťastie mama dostala rozum a odišla . Vtedy som ju milovala .

Piaty rok môjho života

Mamka mala nového frajera,bol celkom fajn ... Vlado mal husté fúzy a bol veľmi vysoký. Takého ocka som chcela . Ale nemohol si nás predsa len tak zobrať domov, kde býval so svojou mamou . Nejaký čas sme bývali u ich spoločného kamaráta Andyho . Tiež vysoký fúzatý chlap a dodnes si spomínam na to ako si šúľal cigarety . Vlastne konkrétne na to ako ich olizoval . Tým hnusným slizkým jazykom .A tiež si pamätám na to ako sa na mňa pozeral .
Verím aj v to, že päťročné decko môže cítit zlo. Verím v to, lebo som to sama zažila .
Mamka bola vtedy ešte mladá 26 ročná žena, ktorá sa potrebovala zabávať. A tak ma s tým fúzatým slizkým kamarátom nechala v byte, ktorý mi vždy smrel ako cigarety a sáčkové francúzske polievky .Možno aj kvoli tomu nefajčím a zo sáčkových polievok sa mi dvíha žalúdok .
Mama odišla
Strach
Slizký pohľad...
Po chvíli viem ....
Má drapľavý jazyk
Mám mu chytiť to čo vybral s nohavíc
NIčomu nerozumiem
Bojím sa
Robím čo mi káže
Neviem prečo, ale strká mi tam prsty
Bolí to
Funí a vzápätí odchádza

Toto sa opakovalo niekoľkokrát za ten mesiac čo sme tam boli . Vo svojich piatich rokoch som prvýkrát videla porno film, odporné časopisy a bohužiaľ veľa ešte horších vecí ...
Asi to tak malo byť

Vždy však budem veriť, že za všetko môže moja mama !

Škoda, že toto nie je koniec...

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
badassboy  14. 11. 2013 19:11
prosím pokračovanie!
 fotka
zuziiicek17  14. 11. 2013 19:44
@badassboy zajtra večer bude
 fotka
hergot  14. 11. 2013 20:10
:o konečne niečo reálne!
 fotka
antifunebracka  20. 12. 2015 21:23
fuuu COOO? toto je take smutne... fakt ta obdivujem, ze si to prezila, ini by sa davno zlozili. klobuk dole. bojim sa pokracovania
Napíš svoj komentár