Vláda nás núti k láske vlasti, no potom sa vyští z balkóna na našu krásnu slovenskú zem. Pán s večne brontovým nosom a výrazom ošukaného koňa nazýva prestaviteľov iných štátov ako "strapatú pani", alebo mongolov na koňoch, pričom nezabudne slabo artikulovať, aby sme všetci videli jeho tuhú slivovicovú národnú hrdosť. Aha, a potom ešte nazve svoju kolegyňu šialenou kravou, pretože pán kráča s dobou. V 21.storočí, po 80ročných snahách o rozumnú európsku integráciu sa oháňajú národnou politikou.

Namiesto vlasteneckého zákona, ktorý nám všetkým do hláv tlačí lásku k hore spomenutým, nájdeme v novinách na titulke zhasnutú markizácku hviezdu, ktorej dcéra bola dobodaná. V tom serióznejšom médiu sa venujú tomu, že v Madride hrozí, že budú vybuchovať mobily!!!

Pozvánka Slovenskej pospolitosti na klasický pochod za národ, kde sa bude klasicky pochodovať v Steinaroch, boxermi vo vreckách, heilovať sa do fotoaparátov a Kotleba zakričí "Na stráž" a zasa nás všetkých presvedčí, že nie je neofašista, je plná populistických napísov, nevkusnej hudby z Pearl Harboru a otrepaných obrázkov. A aj tak tam prídu ľudia, ktorí sa budú biť do pŕs, že oni len veria vo svoj národ.

Ten národ, ktorý nenechá pochodovať homosexuálov, pretože si to majú robiť doma. Tak nech si to robia doma aj tí, ktorí to vykrikujú. Nech sa na diskotékach nelepia na náhodné slečny, nechytajú ich za kozy a po predstavení nech im okamžite nestrkajú jazyk až do krku. Je to nechutnejšie.
Ten národ, ktorý sa nedokáže vyrovnať s politikou strán, ktoré si sám zvolil do vlády, a dal im právo rozhodovať o nás všetkých. A tak si klasicky slovensky liečime svoje komplexy z krajiny, ktorá už neprosperuje tak, ako predtým, na menšinách.

Fúúúj, homoši mi tu budú chodiť po ulici, keď ich moje dieťa uvidí, stane sa tiež buzerantom, ktiste, to nemôžme dovoliť! Ako ho potom vyliečim?
Fúúúj Maďari za Dunaj, pretože majú takú extrémistickú organizáciu ako my, ale majú benevolentnejšie zákony.
A Cigáni do plynu, tých čárných pôvodcov celosvetovej ekonomickej krízy!

Ale viete, v konečnom dôsledku som rada, že:

a) naši vladári sú kultivovaní ľudia, ktorí idú príkladom nášmu národu. Aby se mali byť na koho hrdí.

b) u nás nie sú homofóbovia, len ľudia, ktorí nechcú, aby sa nakazili homosexualitou,AIDS, či leprou, len čo uvidia niekoho menšinovo orientovaného. Zdravie je vážna vec a irónia tu nie je na mieste.

c) na mojej návšteve na Orave mi človek, ktorý nikdy nebol ďalej než v Ružomberku vyjadril svoju nenávisť voči maďarskej menšine na Slovensku a ich autonómnym chúťkam.

d) u nás nie sú rasisti, len Cigáni sú kurvy a niektorí černosi smrdia.

Keď som tri dni pregrcala, napínalo ma menej, než dnes. A to som vynechala osobné sračky.

Nevedomá, ktorá sa nechá pošliapať a nechá sa pohltiť každým novým nápadom. Veď som typická Slovenka.

 Blog
Komentuj
 fotka
kemuro  9. 3. 2010 18:58
a pritom je tým základným krédom



"len aby sme si hanbu neurobili"
 fotka
ubosko  9. 3. 2010 20:33
Máš úplnú pravdu ale to sme bohužiaľ my,jeden z najblbších národov na zemi.A som určite vlastenec ale s objektívnym videním.
 fotka
titusik  9. 3. 2010 23:12
viac, viac hviezd, ak ide o súhlas.
 fotka
marttina  9. 3. 2010 23:23
popici blog sona, tak!
 fotka
depropex  10. 3. 2010 00:28
blog nejdem komentovať, nič hrozné. ale ako som prečítal tvoj čestný titul "bojovníčka za toleranciu" tam mi skoro zabehol ten hrášok čo práve jem.



nechcem sa hádať tak len vyjadrím svoje pohoršenie



>som pohoršený
 fotka
belzeboss  10. 3. 2010 01:50
slecna s patentom na rozum, spasitelka sveta...nasledujme ju ovecky!!!
 fotka
transplantovana  10. 3. 2010 07:05
@belzeboss

pán s pádnymi argumentmi, jeden z davu, ktorý som opísala.

nepíšem nikde nič o tom, ako chcem byť nasledovaná, pointa je niekde úplne inde..

ale mám taký pocit, že to je zbytočné vysvetľovať, pretože zachvíľku mi tu napíšeš, ako Cigáni kradnú zemiaky a ničia byty.
 fotka
lebomedved  10. 3. 2010 15:40
Tomuto článku je päť hviezdičiek málo.



Ná, kto by to napísal lepšie a výstižnejšie ako Soňa!
 fotka
anzu  10. 3. 2010 21:09
tie štyri body sú proste skvelé!



ha, to bol vtip. teraz vážne. mala by si každý deň čítať preambulu, potom by si sa naučila mať rada svoju krajinu!
10 
 fotka
sarah_whiteflower  10. 3. 2010 23:25
A podľa mňa sa ti práveže ten titul úplne perfektne hodí, nie ako hovorí @depropex ... na zabehnutie hrášku je tu akurát tak to, že ľudia nevedia očividne poriadne čítať.



Ale teraz nie na neho narážam, ale na niekoho, kto tu vštepuje druhým, ako si to myslela radikálne a neviem čo... a inak som vlastne chcela povedať iba to, že inak nemám rada blogy s politickým kontextom, pretože ja sa snažím byť absolútne apolitická, ale tento bol proste PER-FEKT-NÝ.
11 
 fotka
belzeboss  10. 3. 2010 23:44
@transplantovanaa moje argumenty niesu o nic horsie ako tie tvoje...zbytocne vysvetlovat by asi bolo, to mas pravdu...ja uz mam s ciganmi dost skusenosti, ty si ich rpedtym videla raz na fotografii a sem tam v kriminovinach, preto taky postoj...ale to je jedno...na tom blogu mi vadia ine veci...ze sa nase mile minoritne obyvatelstvo dobrym slovom skrotit neda na to prides casom aj sama..
12 
 fotka
everyman  18. 3. 2010 14:24
Môj brat raz povedal, že by rád vedel, kde sú všetci voliči terajších koaličných strán, keď on sa s takými ľuďmi ešte nestretol. Potom som sa ho spýtal, či on bol a koľkí z jeho kamošov boli voliť. No hádaj, aké to bolo číslo. Na prstoch ho nenájdeš...
13 
 fotka
lojla  16. 4. 2010 02:33
hladam tlacitko ze "favourite"!
14 
 fotka
nonormal  16. 4. 2010 07:59
A zabudla si dodať, že sme natoľko tupí národ, že si našu krásnu prírodu nedokážeme vážiť... =/
15 
 fotka
arugad  21. 6. 2010 12:46
len toľko že, prílišná tolerancia je minimálne tak nebezpečná ako prílišná intolerancia. ad dva, osobne si myslím, že ľudia z Bratislavy, Trnavy a pod. miest kde s cigánskym problémom nikdy neprišli do styku by sa mali vyvarovať vyjadrení k tejto téme... aj keď sám som dobrým príkladom toho ako to nefunguje
Napíš svoj komentár