Moja práca bola konečne ohodnotená!

Viete, trápim sa vždy na recepcii, keď ma nemá živiť čo iné. A trápim sa tak, s menšími prestávkami, už tretí rok. A za tú dobu si nájdete hostí, ktorí sú najkrajší na svete, hostí, ktorí sú najškaredší, hostí, ktorí vás chcú kúpiť alebo len chytať za riť, prípadne hostí, ktorí sú vášmu srdcu najbližší a vy sa vždy tešíte, keď majú prísť.

Ale okrem toho je tu ešte jedna sorta hostí, jednoducho hlupáci. Akože, nič proti nim, ale keď sa postavia pod zelenú tabuľu s názvom nášho penziónu, a potom sa do zvončeka spýtajú, či sme ten a ten penzión, je to jednoducho hlúpe. Alebo ak sa niekto postaví pred otvárajúcu sa bránu a jasne vám položí otázku: "Ako sa dostanem dnu?" No cez komín, ty fas!!!!!!! Alebo rozumieť kórejskej angličtine, taü je uterák, ak by ste nevedeli.

Ale vráťme sa k pointe. Moja práca bola docenená!!! Môj suverénne najobľúbenejší hosť mi dnes dal minischnapsovú flašku Jacka Danielsa, že by som si mala dať. Lebo vraj vyzerám horšie, než inokedy.

Whiskey od tých správnych ľudí ma vždy vedela potešiť. Prvýkrát mi ho kúpil môj minuloletný Kurt, nejaká sa liala presne pamätného piateho decembra 2008 s Přažákmi, potom sám veľký Macháček a teraz ujo môj favoritný

Veď aj vyzerám, tak som sa mu naložila pekne krásne všetko to, čo sa mi dnes stalo:

1. Zaspala som (na pondelok nič nezvyčajné, ale ledva som si stihla z hlavy umyť smrad sobotnej party)

2.Cesta do Bratislavy mi trvala neuveriteľných 135 minút! Prisahala by som, že keď som na diaľnici zaspala, zobudila som sa na to, že cúvame. A prešli okolo nás minimálne tri sanitky. Odkedy Mišo cestou na Rudavu zrazil toho fízla, bojím sa nehôd na ceste.

3. Z každotýždňovej veľavýznamnej porady som teda stihla 30 minút. Potom som musela ísť späť do druhej práce. Z toho vyplýva len to, že som veľmi efetkívne zabila celé dopolodnie. Mohla som sa venovať napríklad sledovaniu starých častí Big Bang Theory.

a blablabla, už ma to nebaví. a asi som fakt nedala ten povinný predmet.

A mám už historicky prvých 300 slov z mojej fakalárky!!! -dovolím si tento pojem prebrať od majsterky slova Juditky

Každopádne, biele hovná sú zlo!!! Ničia mi ofinu, nedovolia mi prísť aspoň raz načas do roboty a sama od seba začnem revať keď sa pozriem na sneh.

tak si asi do empétrojky k rytmusovi a ane gaji pridám DAMDUBIDAM od Emily a tú pesničku, čo včera spievala Hannah Montana a zdrhnem z roboty o pár minút skôr, zoberiem si tú miniflaštičku whiskey, hoci ju nemám rada a pôjdem domov cez úplne romantickú zasneženú Trnavu, kedy bude úúúplné ticho, iba ja a moja Emily. A odpočiniem si, ozaj.

Ale keď mne sa teraz odpočívať nechce, od piatku som motorová veverička, skáčem z ľavej nohy na pravú, s minimálnou efektivitou práce a je mi to jedno.

ja som iba tam, dam du bi dam!

 Blog
Komentuj
 fotka
grietusha  18. 1. 2010 22:42
IBA JA A MOJA EMILY



bejbe, ty ma ničíš neviem, či si sa na tú zlú "kultúru" dala pod mojím vplyvom alebo proste to prišlo na teba samé, ale teším sa z toho



inak tento pondelok som i ja zaspala. neviem, ako som vypla budík a ako sa mi dostal zo stola do postele.

každopádne som však prespala pracovný pohovor, som dobrá, že?







ale dala som estetiku a to je najlepšia správa pondelka.
 fotka
siss  18. 1. 2010 22:46
jj tá emily a Biele hovná ,ktoré ničia ofinu...
 fotka
kemuro  18. 1. 2010 22:58
toto ti dám dám dám

du bi dam!



ako povedala joelina

wtf?



Screenshot
 fotka
tikalok  18. 1. 2010 23:09
Vždy si vravím nenaletím,

a už zase neviem čo s tým,

pomaly ma ovládneš,

iba ty to smieš.



Tak to pochop už je konec !



Dnes ti patrím celú ma máš,

zavri oči, nechaj sa viesť,

do kytice snov si ma zviaž,

najkrajšou z ciest.



Už sa to nedá a nedá!
 fotka
transplantovana  18. 1. 2010 23:14
@tikalok to je úžasné, svost! plný citu a porozumenia



@grietusha musím verejne prehlásiť, že na zlú hudbu si ma naučila ty. za zlomový považujem homodance pred agátkou, ankou a jankou v brne
 fotka
grietusha  18. 1. 2010 23:17
Screenshot
 fotka
sisska  18. 1. 2010 23:36
júj ako škaredo nazývaš sniežik, až ma pri srdiečku zapichalo
 fotka
ayreen  19. 1. 2010 13:48
no a čo! my sme minule tancovali na dam du bi dam na oldieske, ale keďže každý mal zopár tequíl v sebe, nikomu to až tak nevadilo
 fotka
yolis  19. 1. 2010 23:52
korejci vyjebaní!
10 
 fotka
transplantovana  19. 1. 2010 23:53
@yolis ale už ich nemáme, už len fasa taiwanci prídu
11 
 fotka
cerwik  20. 1. 2010 11:01
What can I do, what can I say?



"Daj sem toho Jacka, keď ti nechutí "



Inak zahovnenému Brnisku poviem, že chceš, aby zmizol sňäh. A o tom žádná, že sňäh je poľahčujúca okolnosť skúškového obdobia. Horšie je to s tými JEBELE, keď sa to roztopí...
Napíš svoj komentár