(alebo aj: žumpa. ale v tomto režime po 1. Pohode na vlastnú päsť a na blingbling prišlo vhod)

Sami pre seba byť aktívni. Hlúposť. Opravujem. Sám pre seba byť aktívny. Čo si sami robia tí ostatní a čo z toho pre seba, to nie je (môj) problém. Vzťahy ľudí sú zarážajúco jednoduché. Teda tie medzi individuálmi. Tu defiluje, v plnej miere sa prejavuje jazyk ako rozhodujúci faktor. So vzťahom k svetu je to iné. [Predovšetkým] je sčasti vymedzený jazykom, ale sčasti aj obrazmi (visualkód) a väčšinová časť (hranice, samozrejme, nie sú presne dané) sa vymedzuje bez závislosti. Značí to, predznamenáva to, že skutočné súvislosti vnímania sú nezdeliteľné_ _ _


Teraz v posledných dňoch som vlastne i ja veľmi živočíšne ladený. V spojení s magickou percepciou človäka to činí úrodnú pôdu pre/na 'stvoriteľské' z
ážitky. Ale toto sa nedá čítať. Ani to predtým. Každým slovom sa stávam iným tvorom. Iné tvory sú fajn. V noci nás navštívil medveď, alebo aj čosi iné, čo nám vyjedlo jablká z alobalu.

Nechcem byť úsečný. Toto celé by sa dalo napísať asi aj jedným slovom, alebo vôbec nenapísať. Nejako - nijakovsky nijak. Neosobne. Trebárs aj opäť v štýle prázdnej pohľadnice. Alebo takého čohosi. V dôsledku toho, že ma doposiaľ zriedkakedy nabudzovala nejaká priamosť aj v zmysle sexuálnej priamosti, som mal spústu dôvodov domnievať sa, že ide o asexualitu a odvrhával akúkoľvek demonštráciu. Vzťah - väzby etc.

Vzťah je nutne konfrontáciou. Harmónia je ideál; dá sa na ňu zacieliť.

Vzťah nie je nutne konfrontáciou! Harmónia je harmónia! Žiadne neduhy!

Vzťah nie je nutne konfrontáciou! Skákaj! Od pohľadu k inému pohľadu! Tvoja myseľ je schopná postaviť sa proti sebe! Tvoja predstava môže zbúrať svety! Póly majú protiPóly! Kolízia zatvrdnutých ideí je nevyhnutná! Skáč! Lám! Tras! Drgľuj! Dup! Všetko je nasilu! Úplne sa zblázni! Dokalič mozog! Vyburcuj vnútorné stádo k občianskej vojne!

Jeden nemôže byť jednoznačný.

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár