Nepovažujem sa tak celkom za človeka, ale mám s vami obyčajnými ľuďmi veľa spoločného. Napríklad to, že potrebujem súkromie. Lenže vo mne panuje akási zvrátená potreba sa predvádzať. Ak to chcem skĺbiť s tým, že potrebujem mať aj niečo tajné pre seba o čom nikto nevie, narážam na strmé úskalie, ktoré môžem vyšliapať jedine silnou mozgovou činnosťou. 

Budem si viesť tajný denník, ktorý môže hocikto čítať. Anonym. Stále ma lákalo byť jedným. Ak by som v budúcnosti niečo tvoril, tak jedine pod anonymom. Ale prečo ľudia potrebujú mať tajomstvá? Myslím preto, že sa boja, že ak sa úplne odhalia, nikto ich nebude mať rád. 

Ak by boli naše myšlienky a tajomstvá úplne priehľadné, asi by nebolo možné fungovať v spoločnosti. Ale moje perverzné nutkanie sa ukazovať to odo mňa vyžaduje. Súkromie. Dal som si prísľub, že o tomto blogu nikomu nepoviem. Budem mať verejné súkromie, ktoré ostane navždy tajné. 

Sprchoval som sa. Už dlhšie si všímam, že sa mi zväčšuje p...pupok, je to len skurvený pupok. Trápi ma to. Ale zároveň, som vymyslil básničku, ktorú môže použiť dievča ak sa bude rozchádzať s nejakým chlapcom. Nabudúce ju použijem v poviedke, ktorú tu zavesím. (tú poviedku) 

si kokot
a preto ťa podvádzam 
si kokot 
a preto sa rozchádzam 

Budem hovoriť aj o svojim kamarátoch. Pod slovom hovoriť pochopte ohovárať. Majte sa zatiaľ. 


 Blog
Komentuj
 fotka
limetkajaja  6. 10. 2015 16:03
dobré!
Napíš svoj komentár