Niekedy rozmýšlam ,že ešte ako dlho bude trvať toto obdobie mojho života v kt. mám viac neštastia ako štastia..Niekedy sa už dokonca obáavam že také obdobie ake bolo pred týmto už asi nenastane ani..pretože predsa len to bolo este vlastne za mojich detských čias..a čím je človek starši tak problemy len pribúdajú a asi sa už len upravuje pomer negatív a pozitív ktore ovplyvnuju našu náaladu..
Niekedy zas uvažujem ze by som si mal založit anonymny blog smiley: pretoze , to že mi sem chodia obcas ludia kt. ma poznaju a ja ich resp som snimi v styku mi bráni sa otvoriť uplne..a tým že sa neviem( nechcem/hanbím) otvoriť tak tentlo blog stráca ten učinok ktory by mal mať (aspon teda na mna) kedže ho využivam viacmenej ako "terapiu ".

Ale s pokusom aspon o čiastočne prekonanie tohto bloku a bez konkretizácie niektorich udajov sa do toho skusim pustit.

Včerajší resp. dneskajšo ranajší smutok a hnev resp. afekt smutku a hnevu vo mne pomaly doznieva..Nie že by ma to nebolelo a netrapilo..to určite nie..len sa snažím nato dívať z nadhladu..
Mrzí ma moja včerajšia reakcia, velmi ma mrzí že som trochu viac nepremyšlal..Vlastne mohol to byť taky krásny okamih ,ale ja som ho zmaril tým že som nezniesol isté skutočnosti..Prial by som si vratit čas..alebo prial by som si aby sa ten okamih mohol zopakovať..vlastne túžim potom aj keď este viac tuzim aby to bolo za iných okolnosti..
Nebudem konkretizovať ze o aku situaciu ide..ale je mi toho luto
Tak isto ako aj celeho toho jak to je
žiadalo by sa mi k tomu dodať ešte niečo ale z vyššie uvedenych dovodov to nespravim

Je hnuny pocit ked frázy ako "MILUJEM TA" alebo " SI PRE MNA VSETKO" stracaju zmysel a stávaju sa zbytočnými..
Prečo musím furt strácať to čo mam rád..
Este pred rokom si mi každý den zlepsovala naladu..každy každučičky den ..Rozumela si mi..našiel som v tebe to čo ešte v nikom..Utešila si ma keď mi sli slzy, tak prečo dnes tie slzy padajú pre teba.. Prečo sa môže pokaziť niečo do čoho som daval taku nadej a v čo som veril najviac ako som mohol..Ako mozem stavať na iných pilieroch ked teba som považoval za najsilenjší..no aj tak sa zrútil..
Ak je pravda točo mi vraviš ,tak ja sa budem snažiť k tebe správať najlepsie ako budem vedieť..a vlastne keď sme dokazali posledne tyzdne znova fungovať normalne tak ja chcem aby to bolo aj tak naďalej..Chvilu to mozno potrvá..Nechcem stratiť tvoje dotyky..objatia ani chvíle trávene s tebou..Lebo to je to čo ma robí štastným..a slubujem že sapokusim aby som ta nezatažoval mojou láskou a vetko bude pod nálepokou priatelstva..a pokusim sa ti už nepisať to čo je zbytočné aj keď ma to bude boleť ..takze uz len "Mam Ta rad"


Chcel som ešte pokračovať v ďalších veciach ale nemam síl už tak si to nechám asi na buduce... dufam ze coskoro.


Dobru noc vsetkym

 Vyznanie
Komentuj
 fotka
sashi  8. 3. 2009 10:57
nepises o vsetkom, o com by si chcel aj kvoli ludom ako ja...ludom, ktori v tom najdu odpovede... napriklad aj na vcerajsiu otazku "Ako sa mas?"
 fotka
wiktorka15  8. 3. 2009 17:16
dejvid ja ti nadalej drzim palce,a verim v tom ze budes stastny chlap , si moj dobry kamarat, a ako sa hovori nikdy nie je nic stratene, vela veci sa moze zmenit za malu chvilu!
Napíš svoj komentár