čas na uvahu?? asi hej.. Zase som dlho nenapíisal nič o mojom stave .Myslím,že to aj tak nikto nepostrehol lebo ,kedže ja pisem len pre seba , vlastne teraz kecam sam so sebou, a tych par neznamych co si to nahodou precitaju si nemusim vsimat a dufam ze mi neda nikto coment lebo by to bolo zbytocne a nechcem to..Možno by som si to mal piísat teda do wordu ked necem koment šaak, ale takto sa cítim aspoň ako vačší blb.. jak švejk.A hrá mi riadna depka a baví ma to.Este k tomu už chodím aj k cvokarovi co mas tiez nenarammne baví takže vlastne nedá sa povedať ze by som bol normaálny.Som cvok. A myslím ,že tak to má byť.
rozmyslam ze v ktorej osobe budem pisat 1. mn. č. alebo j.č. ??
ale tak dnes budem sebec takze J.č...
Taakže, Moj stav? mal som pocit ze o nieco sa zlepsil ako v minulosti..
No mám pocit akoby som nenapredoval ale skor sa vracal dozadu resp stagnoval..v urcitich veciach.Myslel som ze uz nieco je inak a ze som odolenjsi..teda myslim ze v kutike duse som vedel ze nie..ale snazil som sa sam pred sebou tak tvarit a vlastne predpokladam ze sa tak tvarit budem aj nadalej.. a dufam v to.. Ved na čo by už len bolo dobré povedať to čo tak velmi by som chcel .Len by sme sa vratili tam kde sme boli.A to chceme?? nie.. no ja mozno by som chcel aby sme sa vratili na uplny zaciatok.. ale my by sme ten preskocili asi a vratili sa len na to co nasledovalo no a to nechceme. teraz tyym MY myslim ja a ty. a tak čo ostáva? to čo doteraz..
nebudem romanticky a tak poviem len ze drzat hubu.aj city na uzde..
no a o tom by som vedel piíísať a píísaať že jakáá bolesť a taak.
Ale to uz som robil pred tym..otrepané.
no takze toto sa nezmenilo velmi jak sme zistili šaak.. čo dalej teda ?
aa dalej vlastne su to zas tie iste veci..pocit samoty a tak..potreba nijakich normalnych rozhovorov s nejakimi schopnimi ludmi a mozno srkatka niekoho blizsieho z koho by som mohl čerpat energiu. pod pojmom normalne rozhovory myslím také, ktore nám niečo daju, alebo sa nam po nich ulaví.. alebo skratka nas bavia..
A tie ktore mam niekedy s XY tak to sa neráata na kolko o NEJ pisem v riadkoch vyssie..
Conclusion: nič nove, setko po starom asi.. pokrok minimalny.. allways na prd.
A ja zase raz mozem ist spať s divnym pocitom. Gr8 nite

 Blog
Komentuj
Napíš svoj komentár