No ako som si predsavzal,tak sa aj snazim dodrzat to ze napisem nieco o zahadach a zaujimavostiach prip. nevyjasnenych udalostiach a mam uz dostatok materialu takze časom pribudne viacej blogov ohladom takichto zalezitosti Na zaciatok som si vybral Projekt Montauk.Vlada USA doteraz popiera tento projekt a oficialna webova stranka venovana tomuto projektu bola zakazana.

No zacal by som par faktami ktore su udajne dokazane ale vladou nepotvrdne:v podzemi sa nachadzala zakladna s desiatkami podlazi a so stovkami pracovnikov,v 70-tych rokoch vymizlo z NEW YORKU 80%bezdomovov na ktorych by sa mali udajne robit pokusy,v projekte boal pouzita mimozemska technologia,bol vytvoreny casovy tunel prostrednictvom ktoreho sa dalo cestovat v case a pristore (tomu osobne az tak neverim )


Podstatou projektu bol radar ktory vysielal mnozstvo mikro a radiovych vln a dokazal voladat ludsku mysel alebo aj naladu.
Samozrejme ze časom chceli vedci ovladat ludsku mysle a tak zvysovali davky radio vln a tie su v takich mnozstvach pre ludske telo zničujuce a vacsian testovanich mala spalene vnutorne organy.
Projekt pokracoval dalej.Vedci udajen zostrojili pristroj ktory dokazal citat myslienky.Tento stroj spojili so seriou pocitacmi a "mudrym radarom" a uskutocnili pokus v ktorom sa pokusali poslat myslienky cloveka z USA do Anglicka, alebo skusali kontrolovat tok času a pre tento pokus bolo udajen unesenych niekolko stoviek bezdomovcov , ktori sluzuili ako pokusni kralici.

Po tychto pokuscoh sa vedci zacali zaoberat vytvorenim akehosi portalu medzi Zemou a Marsom.V r. 1984 vstupila do zariadenia jednotka "zelenych baretov" a mala za ulohu znicit vsetko co sa hybe.Zakladna obla vycistena a zariadenia boli odvezene na nezname miest stane podzemne priestory boli zaliate betonom.V r.2002 bola cela oblast spristupnena ako CAMP HERO STATE PARK.

No dost ma zaujala aj informacia podla ktorej jeden wrestlingovy zpasnik pri vstupe do ringu pred stovkami divakov nahle zmiol.Proste sa vyparil.Udajne sa dostal do casoveho tunela.Nasli ho po 50 minutach v jeho šatni ako sa spametava zo šoku a tvrdil ze sa ocitol na neznamom mieste na ktorm sa stretol s chlapikom menom NIKOLA TESLA (ktoreho smrt udajen vlada nafingovala na zmetenie verejnosti a tento vedec s apodielal na tvorbe projektu montauk).

No neviem ako vy ale mna teito informacie nutia k zamysleniu sa.Budem rad ak napisete komenty.A slubujem ze v nasledujucej dobe napisem dalsie podobne clanky (mozno aj suvisiace s tymto).


spider

 Úvaha
Komentuj
 fotka
rom4n133  19. 4. 2008 12:29
- no dosť odvážny článok, nebojiš sa keď píšeš o takýchto temách že aj ty náhodou zmizneš? inak ten blog je super a tešíjm sa na tie ďalšie, ale bacha na život..
 fotka
masterpiece  19. 4. 2008 17:31
zaujiiimaveee... pacia sa mi taketo zalezitosti len pis dalej mas aspon jedneho staleho citatela... stretnut sa s teslom... moze byt fasa
 fotka
nancy99  20. 4. 2008 22:15
ja som pocula viac pribehov ktore su neuveritelne alebo aspon pre mna, pretoze sa to neda podla mna nijak dokazat, ze to je pravda...realne fakty na to nie su a mne to pride nepravdepodobne...a skratka si myslim ze sa to ani uz nikdy nedoriesi,takze sa pravdu aj tak nedozvieme...cize mame polovicnu informaciu ktora je mozno pravdiva a mozno nie...
 fotka
schizzy  11. 1. 2009 13:13
Kde si sa prosim ta docital o tom wrestingovom typkovi ...keby to bola pravda a bolo by to v priamom prenose asi by sa o tom vedelo nieco viac ...to sa mi zda trosku prehnanee ...ale kazdopadne tiez by som rad pokecal s Teslom ......skus si precitat niec o Philadelphskom experimente...to je prasacinka ...o tom sa snzim zistit co najviac informacii...a tiez neviem ci mam tomu vsetkemu verit ....ale chila mi si zacinam myslet ze ano ...lebo montauk...vznikol na zaklad poznatkou z philadelphskeho experimentu...mno a pak napis co si zistil.... ...zatiim....drzim palec...
Napíš svoj komentár