Neplakala som, ked si mal meniny, ani deviateho.. o par dni budem mat narodeniny a placem kazdy den.Vzdy, ked si to predstavim.Ze bude streda a popri vsetkych prianiach, Ty mi uz nezavolas.Ked si mi volal minuly, lezala som na deke na zahrade a smiala sa s Tebou.Za 33 rokov to budu moje prve narodeniny bez Teba.Uz miniknepovie ze som strasny tulpas a ze si mam trhnut nohou.
A jaTi uz nikdy nepoviem, ze Ta lubim ani ako velmi.
Ti, ktori su so smrtou skusenejsi, casto hovoria, ze cas lieci. Neviem ocik.Od deviateho decembra ubehla kopa dni a ja stale cakam ze zavolas alebo si natukavam v mobile "dedko"a az potom mi to dojde.
..........................

Pozerala som nedavno GG a tusim v 5serii je scena, kde si Luke pusta motivacnu kazetu, aby nasiel lasku. Aby sme boli na jasnom, uspesne som savyliecila z velmi zleho kruhu a som na seba hrda ze som dokazala ukoncit nieco, co mi viac bralo ako davaloA nemam ani stadium ze somsingle nestastna.Popravde ani velmi nie je kedy ho mat . A oto viac ma zaskocilo, kedsom si z tejkazety spolu s Lukom vypocula:

Predstavte si osobu, ktorej chcete zavolat, ked sa vam stane nieco skvele. Predstavte si osobu, po ktorej objati tuzite, ked vam je na nic.Predstavte si osobu, ktora vas rozosmeje..

A mne sa automaticky vybavila tvár. Tvár cloveka, ktoreho som raz dost usmevne chcela ziadat o ruku. Hlas.Hlas, pri ktorom som odisla niekam Domov a tuzila tam zostat.Tvár, ktorá mi zo vsetkych zapomenutych tvárí, chyba najviac.Za tie roky, tak vekmi som sa zmenila /Bohu vdaka /, ale tie nemenne sucasti krajiny srdca, mena a tvare a stopy,
Tie stoja hrdo ako najtvrdsi kamen a nezlomi ich ani cas.
Len na okamih zavriet/m/ oci a pocujem vietor na huslicky hrat..tu melodiu pre stratenych, co z duse nestratia sa nikdy viac.

Chybate..obaja..a viem, ze budem v stredu vela plakat, ale budem sa aj smiat.A behat po Lihotisti, Sampore, jest o polnoci nanuky z Tesca/ to si kupil cely mraziak?-som nevedel ake mas rada/ a dam si Rumbu, aj keby nemala byt bezlepkova.

A znovu a znovu mi bude v usiach zniet ten citat " Neprestal som Ta milovat. Len som sa naucil zit bez Teba. Nebolo to jednoduche, ale bolo to jednoduchsie ako zabudnut"

A potom vecer, vino do kaliska..na dvoch naj chlapov, akych som "stretla".


Ps: autorka si uvedomuje nespravnu gramatiku, diakritiku i preklepy, ale je jej to naozaj jedno.

 Blog
Komentuj
 fotka
riaaa  12. 7. 2015 20:13
A potom k tebe pride Paula a date si vino a gin a cokolvek a bude vam skvelo !! Stiskam ta silno silno silno ♡♥♡
 fotka
antifunebracka  14. 7. 2015 16:41
musis si hlavne uvedomit, ze odisla len jeho mala cast, ale ta uplne prevazna ostala v tebe
 fotka
silanova  20. 7. 2015 14:30
@antifunebracka dík Karol, nakoniec som šla preč, čo s aukázalo ako najlepšie riešenie.), viem, že máš pravdu a väčšinu času som schopná to nejak tak mať, no i tak sú chvíle, dni a okamihy, kedy to len bolí.
 fotka
silanova  20. 7. 2015 14:31
@riaaa oktober v Prešoveeee to istííí!!
 fotka
ameryka  28. 7. 2015 22:20
Predstavte si osobu, ktorej chcete zavolat, ked sa vam stane nieco skvele. Predstavte si osobu, po ktorej objati tuzite, ked vam je na nic.Predstavte si osobu, ktora vas rozosmeje.



............................................................
Napíš svoj komentár