Nechcieť nič dosiahnuť v živote, je také isté, ako nechcieť žiť. Každý človek má vlastné problémy. Každý sa s nimi musí vysporiadať sám. Ale existuje správne riešenie? Neexistuje iba zlatá stredná cesta? A čo keď nemáme na výber? Človek pôjde aj tou cestou, ktorá síce nie jesprávna ale v danej situácii pôsobí ako vyhovujúce riešenie. Vedieť, kedy ísť vľavo a kedy vpravo je dar, ktorý našťastie nemáme, pretože by sme prišli o toľko vecí, ktoré by sme chceli neskôr vrátiť a pritom sami by sme nemuseli existovať.
Vedieť čo je za hranicou ľudského chápania je rovnako ťažké ako pochopiť,ako vznikol vesmír. Neviem, či sa ľudia snažili odjakživa vycítiť kedy by mali prestať snívať. Ale dnes viem, že sám sa to snažím zastaviť. Byť hlavou v oblakoch a pritom nohami na zemi nespĺňa ani jeden môj predpoklad života. Najradšej by som to chcel skĺbiť. Tak ako väčšina ľudí. Všetci máme veľký sen. Ale väčší sen je, splniť si veľký sen.
Písať len tak od brucha vôbec nie je ľahké. Napísať to tak, aby to niekoho zaujalo, aby o tom mohol povedať známym, rodine, priateľom. To je ťažká úloha, ktorú si môže zobrať na plecia každý. No iba niektorí môžu povedať že im to vyšlo, že dali mnohým ľuďom nádej, nádej vidieť svet z druhej strany. Strany, ktorá sa nedíva na všetko iba negatívne alebo pozitívne. Pozerá sa na veci tak ako v skutočnosti vyzerajú. A v každej veci môžeme nájsť veľa prvkov, na ktoré sa dá pozerať očami dvoch svetov.

 Blog
Komentuj
 fotka
nataly005  13. 3. 2011 01:35
Asi som z toho nemala to čo by som mala, kedže som to len tak rýchlo preletela pretože mi klipkajú oči, ale ja ak si spomeniem si to zajtra prečítam ešte raz !
 fotka
scorpion4444  13. 3. 2011 01:37
@nataly005 ja i tak pochybujem, ze z toho nieco budes mat skor iba taky uvod, bezmyslienkovite myslienky
 fotka
accommodation  6. 9. 2011 20:26
je to riadne nespravodlivé, chcieť niečo čo sa už nikdy nemôže vrátiť späť... kiežby som mohla :/ ale myslím, že ma to niekam posunulo, takže som s tým akože vyrovnaná
Napíš svoj komentár