Prečo je spravodajstvo na Markíze, na úrovni senilnej napodobeniny, toho čo tam fakt má byť? Prečo mán taký pocit že Markíza sa svojím spravodajstvom snaží dobehnúť ešte o to trápnejšiu Jojku? Ktorá apropo, podľa mojich dedukcií napodobňuje blbé americké správy, ktoré akurát človeku dobre vymyjú mozog. Áno všetci sme zvedaví na najzlatšie šteniatko na svete! ! Alebo všetci bažíme po tom, ako si žije nejaká starena na západe! Alebo neviem aké iné sprostosti ktoré sa do hlavného spravodajstva proste nehodia. Ako STV na tom nie je o nič lepšie, totiž to buď je tam samá politika, alebo veci ktoré proste nudia, hoc teraz môj názor na STV nie je dosť objektívny keďže STV nepozerám. To už fakt ČT. Och ako ďakujem našej UPC káblovke, ktorá si samozrejme mení programy podľa svojho gusta, a digitalizácie sa asi tak skoro nedočkáme, ale ďakujem za ČT! Ale vrátim sa radšej k jadru toho čo som chcel povedať.
Baňa Handlová, ja viem, je to otrasná udalosť, je to fakt hrozné že sa to stalo, to že štát pozostalým nabije peňaženky, radšej ani rozoberať nebudem, prečítal som si tunajšie fórum na birdzi, A ako som sa domnieval väčšina z Vás má o tomto podobnú mienku ako aj ja. Lebo keby mne zomrel otec(už aj tak nežije, čisto teoreticky), dá mne a mojej mame za to štát nejaké prachy? Nie, to by som si k tomu musel pripočítať ďalších 19 obetí, ináč to samozrejme fakt nejde. Pokiaľ viem, a aj väčšina z vás, jednalo sa o súkromnú firmu. Jediné čo mohol štát urobiť bolo uvaliť na tú blbú firmu žalobu. Hovorí vám aj niečo pojem Sirotské a Vdovské? Tie prachy sú tiež viac menej tak trochu od štátu, a to nehovorím o tom či, tí baníci nemali uzatvorenú životnú poistku. Neviem od akých súm sa pohybovali ich platy. Ale pokiaľ viem pri smrti a pri dobrej zmluve, sú za to dosť dobré prachy. Tak prečo, markíza otravuje s blbými vstupmi, o tom že prispejte? Prečo by som ja mal prispievať rodinám ktoré vôbec nepoznám, a viem že sa z toho dostanú? Lebo tých prachov budú mať tak či tak dosť? A boli to baníci, vedeli do čoho idú, iné by bolo keby sa na nejakú výrobňu zrútilo osobné lietadlo alebo čo. A prečo slovenské média dookola otravujú s jednou katastrofou, až kým sa o tom človeku nezačne snívať? A znechutí sa mu každý spravodajský vstup o tejto udalosti?
A to nehovorím o nedávnom nešťastí, autobus ktorý havaroval a zomrelo pri tom pár starých papalášov, och prišlo mi to až dosť podozrivé. Prečo pre boha, toľko plakať nad jednou mini katastrofou, Koľko autobusov Student Agency už havarovalo? Koľko mladých sa pri tom ranilo, ale proste o to sa zaujímať nemusíme ani samotný štát, radšej budeme plakať nad senilnými dôchodcami ktorí si neboli schopní zaplatiť letenku. Ouch ouch tak keď už mali na dovolenku tak aj na lepší prevoz nie? Sorry o tejto udalosti toho už veľa neviem, a som len rád, ale bola to ďalšia tragédia o ktorej sme počúvali mesiace aj po jej skončení. Takže o čo ide slovenským masmédiám? To je to také extra, alebo fakt nemajú nič iné na práci ako omieľať furt do isté dookola? Proste kvalita našich médií je na tom prudko dole, naozaj dôležité správy sa odkladajú pre staré vstupy pre to aby sme si poplakali.....a mám aj tak pocit že som sa nedostal k pointe / teraz neviem či gašparovo rozhodnutie o tom že tu nechce maďarského prezidenta bolo najlepšie, lebo pre maďarov a čechov sme pre tento incident, zas len pekní idioti, ďakujem fakt ďakujem, lebo ako si tak uvedomujem, prišlo mi to ako dosť veľká malichernosť, ale zas skrytý význam v tom prečo sa o to maďarský prezident rozhodol práve v taký dátum a to 21, august? Ale pokiaľ viem maďari v tom boli tiež, ale to bola proste totalita, komunizmus, socializmus. Keby sa sem rozhodol prísť Putin, či Stalin ktorý by vstal z mŕtvych som ako fakt ticho. Fakt ale fakt, neviem čo stálo za týmto zámerom, od nášho či maďarského prezidenta.

PS: nechce sa mi hľadať argumenty, prečo tu náš slovenský P nechce maďarského P, tak mi prosím Vás vysvetlite čo je v tom, lebo do tohto fakt nie som až tak zainteresovaný lebo udalosti v tej dobe, sú mi dosť neznáme. Slovensko si môže samo za to prečo sme na tom z maďarmi tak ako sme, od ústavy až po naše politické strany.

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
d170  21. 8. 2009 20:18
Na Handlovú mám podobný názor, koľkým ľudom zomrie otec, majú napríklad 3 deti, žena je na materskej a nikto om nepomôže.

Títo dostanú peniaze od štátu a ešte aj markíza bude otravovať, aby sme prispeli. Ako keby nemali dosť.

Som zvedavá u koľkých ľudí táto hra na city zaberie a koľko vyzbierajú. Len je zaujimavé, že do takejto zbierky prispejú a ak majú napríklad v okolí podobný prípad, len nemedializovaný,tej rodine nedajú ani korunu.



čo sa týka markízy, mám k nej stále väčší odpor.
 fotka
laciskoo  21. 8. 2009 20:32
Veľmi živelné
 fotka
narazuvzdornaa  21. 8. 2009 20:33
Naše televízie si naplánujú dve hodiny spravodajstva denne a preto každý vzdialený náznak udalosti rozmazávajú ako hovno po hajzeldoske.

Mňa neskutočne irituje ten pokrivený typ z Leopoldova, ktorého som za posledné dva mesiace videla jedenásťkrát, a to naše televízietakmer vôbec nepozerám.Rovnako Jacksonova smrť, Handlová, najnovšie slovensko-maďarské vzťahy..A nad tým všetkým kraľujú chovatelia ultrachutnučkých mačiatok, pestovatelia tekvíc, rozhádaní susedia, dôchodcovský folklórny zbor a policajti rozdávajúci teplú vodu.
 fotka
tomas  21. 8. 2009 20:49
@schizofrenik ma v mnohom pravdu.



Ja pravdupovediac som tento rok pozeral jeden krát správy v telke (aj to som testoval nový televízor a že ako vyzerá ten HD obraz, tak som pozeral na markíze správy raz).



Slovenské správy sú o tom istom. Jediné čo tak raz za týždeň zvládnem sú ekonomické strany v hospodárskych novinách a občas dáky webový portál, ale čítam zväčša len nadpisy. Televízne správy to vôbec nemusím.



Aj kvôli tým dôvodom.
 fotka
tomas  21. 8. 2009 20:55
A tiež k tomu odškodneniu:



Čím akože boli tí baníci výnimoční???



Všetky vdovy dostanú vdovské dôchodky (bez ohľadu na to či pracujú alebo nie), každý baník bol určite poistený (veď mal rizikové zamestnanie, ak nebol tak je len debil) a pozostalí dostanú vyplatené nie malé poistky, zároveň v kolektívnej zmluve s odborármi v baniach mali nejaké dohodnuté odškodňovanie. Zároveň mesto Handlová urobilo zbierku a dáva "pozostalým ďalšie peniaze", zároveň je nejaká nadácia banských nešťastí, ktorá dáva pozostalým ďalšie peniaze.



A tých ďalších 41 miliónov, čo im schválil Fico, tak to už ma neuveriteľne uráža....



Čím su kur.a tí baníci taký výnimočný, že im štát musí dať každému pozostalému milión... Keď by zomrel môj otec (tiež v súkromnej firme zamestnaný), tak dajú mojej mame milión? mne milión? a mojej ségre milión?



Neuveriteľne ma j..e, ako pán socialistický premiér rozdáva NAŠE PENIAZE Z DANÍ (ja už pracujem a podnikám a platím dosť veľké dane, tak mi nikto nevravte, že neviem čo), obetiam nešťastia, ktoré dostanú poistky, rôzne iné odškodnenia, tak ešte ďalšie.



Pritom začiatkom 90-tich rokov sa plánovali bane ako NEEFEKTÍVNE a STRATOVÉ zavrieť. Štát DOTUJE bane každý rok miliónmi eur, aby neboli v strate a mali zisk.



Takže tu existuje nejaká súkromná firma, ktorá je stratová, šetrí na bezpečnosti, štát ju musí dotovať, aby neskrachovala, a ešte máme my ako štát odškodňovať pár zamestnancov lebo v práci zahynuli????
 fotka
schizofrenik  21. 8. 2009 21:02
ináč k nadpisu, asi sa to malo volať: Prečo ma irituje Slovač



Tomas: perfektný dodatok....
 fotka
etelnair  21. 8. 2009 21:16
@tomas ti banici boli vynimocni asi tym, ze fico so svojimi kamaratmi na nich mohol ukazat aky je silno socialne zalozeny a sucitiaci atd atd.....to ze je nadacia, to je uz ina vec...ked niekto chce nech im da aj svoj dom
 fotka
tomas  21. 8. 2009 21:31
@schizofrenik , hej, asi to slovo médium by som vymazal aj ja
 fotka
tomas  21. 8. 2009 21:36
@etelnair ja proti nadáciam nemám nič, tam dávajú ľudia čo chcú pomôcť DOBROVOĽNE, čo chcú...



uráža ma toto odškodňovanie. všade na svete ak v súkromnej fabrike, bani (či napr. lieteckej spoločnosti, keď sa zrúti lietadlo), tak AK NIEKTO ODŠKODŇUJE, tak tá príslušná firma, ktorá nesie zodpovednosť.. A nie štát.



Fakt si neviem predstaviť, že by čo ja viem neviem a lietadlo letelo čo ja viem z Londýna do Bratislavy a zrútilo by sa krátko pred pristátim a všetci by zahynuli... Všade na svete by príslušná letecká spoločnosť možno odškodnila obete, kvôli svojmu imidžu.



ale verím v to, že pán komunistický premiér, čo máme my, by vzal zodpovednosť za letecké nešťastie na seba, a on sám by odškodnil všetkých pozostalých... A majitelia leteckej spoločnosti by sa čudovali, že to čo je za divná krajina a pravdepodobne by sa strašne rehotali...
10 
 fotka
etelnair  21. 8. 2009 21:40
@tomas no jo ja chapem
11 
 fotka
ice_stovo  22. 8. 2009 12:22
Velmi zdielam tvoj nazor na media. Spravy v telke uz vobec nesledujem.



A k tomu madarskemu prezidentovi. Sucasna vlada vie, ze este stale nejakym zazrakom na Slovensku funguje madarska karta. Co znamena ze taketo kvazi tvrdacke gesto voci nim este viac utvrdi tie vymyte mozgy, co ho volia v tom, aki su uzasni. Navyse Madari sa ako nam jedina z krajin varsavskej zmluvy za august 68 oficialne ospravedlnili.
12 
 fotka
nicmanenapada  22. 8. 2009 18:49
Ešteže nepozerám TV
13 
 fotka
anzu  22. 8. 2009 21:58
Naprostý súhlas. S Handlovou, so všetkým.



Ja len k tým médiam dodám, že raz som sa zo správ dozvedela, že v Južnej Amerike našli nový druh dinosaura....lenže som sa to dozvedela z detských správ na ORF1, čo šli v pauze medzi dvoma programami! Špeciálne som si ten deň zapla správy (ktoré inak nesledujem práve kvôli vyššie spomínaným veciam) a samozrejme boli celé o dopravnom nešťastí dvoch osobných áut (čo sa stáva denne niekoľko krát) a podobne.
14 
 fotka
fenderstratocaster  28. 8. 2009 08:35
pravda ..ešteže telku už vobec nekukám D
Napíš svoj komentár