Časť prvá: zajebaná láska!
Hlavná postava: ELA

Som rozpačitá a nevyrovnaná holka ktorá sa roky kurvila ale až po dosť dlhom čase, som prišla na to že to nie je ten najlepší štýl života (dostala som filcky! ). Môj prvý chalan nestál ani za lacinú kávu v bistre, tak som ani netušila čo je to pravé orechové, keďže jeho “mužstvo“ nepresahovalo ani veľkosť toho najmenšieho priemeru. Kopačky som mu dala na Valentína, nič originálnejšie ako : „Choď si do piče vyhoniť ty chuj“! Ma proste nenapadlo, lebo keď sa mi pokúšal vopchať jazyk do úst a ja som zas zacítila tu jeho otrasnú kolínsku a deodorant ktorým sa márne pokúšal zakryť svoj telesný smrad, som sa proste uvedomila a rozhodla žiť riadne. Lenže ako som už spomínala to nebolo to najlepšie riešenie.....

Júl 2004 Začiatok letných prázdnin

ráno

Mama o osmej vykopla dvere a začala na mňa vrieskať.

Vstávaj! ! ! Počuješ? ? Koľko krát som ti hovorila aby si do rána nesedela na tom debilnom pokeci!

Nebola som na pokeci! ! Zháňala som si brigádu aby si vedela! !

A čo azda sa ti pri tej tvojej neskutočnej nešikovnosti aj niečo podarilo nájsť!

Áno aby si vedela, našla som si jednu agentúru, ide o modeling a aj hostesing.

Konečne niekde využiješ tu svoju pipkovskú krásu.

Oh mamy, tie svoje komplimenty si radšej nechaj pre svoje zverenkyne v škole.

Tak dobre, nehuč a vstaň, ideme na kúpalisko, konečne vyšlo slnko a tvoj otec sa konečne neožral tak je v pohode.

Obliekla som si svoje najkrajšie žlté plavky, a vyholila šušku, hoc som sa pri tom kurva dobre zarezala, ale to dúfam nebude až vidno. Antikoncepcia keby sa náhodou niečo zomlelo, lebo od tej doby čo som sa s ním rozišla...hmmm ako sa volal? Ubehla pekne dlhá doba a odrazilo sa to aj na mojej sexuálnej sviežosti. Normálne mám pocit že som ešte panna, jeho kokot bol totiž tak malý že k orgazmu som dospela, iba keď ma začal dráždiť alebo ma jebal tak že som s hlavou vyjebala dieru do múru.

Kúpalisko čas: 9 O AM

Opaľujem sa na deke, a sledujem chalanov. Je vidieť že si niektorí na sebe cez zimu dali záležať. Tie svaly, ah a tie ich plavky, tie ustrojenstvá pod nimi! Och aha na tamtého! Kto vie aké to je keď je to v pozore, och ako by sa na tom jazdilo. Do piče! Ako jedného s nich len nalákať?

Čo si taká zahľadená, dcérenka moja?

Ehm? Čo čo oci? Aha, no vieš rozmýšľala som o tom na akú výšku ísť na druhý rok po mature.
Neviem sa rozhodnúť na ktorú výšku by som šla.

To si ma teraz ale milo potešila, ja by som ti odporučil niečo v oblasti dejín, veď dejepis ti išiel furt najlepšie alebo nie?

Ehm... Keby tak môj otec vedel prečo to boli len same jednotky, ako sa tak nad tým zamýšľam až taký anjelik niemsom, hoc to bol jediný profesor u ktorého som si dobavovala známky ale predsa to stálo zato. Veď čo je zlého na tom urobiť niekomu službu protislužbou? Stačilo iba pekne sať a tu jednotu som si proste vysala no, čo budem chodiť okolo horúceho ejakujátu.


V tom mojom zamýšľaní som zacítila pohľad jedného chalana. Mal na sebe červené kraťasy, jeho vlasy boli svetlohnedej farby, a už s tej diaľky som vedela že jeho oči sú modré. Prsné svaly dokonale vypracované, nohy jeho nohy také som u chalana ešte nevidela, a tej jeho pohľad ktorým ma krájal na kúsky. Bože, v tej chvíli som tak zvlhla že som sa až bála že si to niekto všimne. A tu zrazu sa ku mne blížil, bol bližšie a bližšie....

ahoj!

Ahojky! Poznáme sa?

Bola si mi strašne povedomá, preto som ťa tak očumoval, a potom mi to došlo, chodíš na tú školu čo ja, končil som pred dvoma rokmi. Dobre som si ťa zapamätal, lebo si vystupovala za školu v tom súbore ako sa volá?

Janička, eh už som tam prestala chodiť, nejako som asi dospela alebo čo, ale je to od teba milé že si si ma tak dobre zapamätal ináč ako sa voláš? Ja som Ela.

Matúš, teší ma, a to veľmi. Nechceš ísť so mnou na kolu alebo nanuk? Pozývam ťa!

V tej chvíli sa mi moje srdce rozbúchalo tak ako nikdy, bolo to silnejšie ako vtedy keď ma prepadol úchyl, impulzívnejšie ako vtedy keď som uvidela vo výpredaji svoju vyhliadnutú kabelku....

Sadli sme si do najbližšieho autánku, a on sa na mňa zahľadel takým skúmavým a zároveň tak charizmatickým pohľadom.

Ako dlho sem už chodíte? Pred tým som si ťa tu nevšimol.

Ale dneska sme tu po prvé za toto leto, ale neviem ako dlho sa tu ešte budem vyskytovať lebo sa mi naskytla celkom dobrá práca. A nechcem to premrhať tu.

Ja by som tiež vedel o nejakej dobrej brigáde, mám aj nejaké prospekty, nechcela by si si to pozrieť všetko je v aute.

Jasné prečo nie? / Och toto so mňa vyskočilo ako nejaké volanie o pomoc, ja chcem jebať! Ja chcem jebať jeb ma až do nemoty!

Tak som sa za ním vybrala, a sledovala tú jeho rozkožnú riťku a tie jeho úžasné ramená, normálne som mala v tej chvíli na ne vyskočiť, a zakričať: Ty si už môj a len môj chlapče!




Auto otvoril z diaľky, a už som to videla, zablikala audina, pri ktorej som akurát stála, bože ten je ale prachatý, to si tuším aj vysadím tabletky, aby to do mňa pustil a do konca života mi platil mastné alimenty za decko.

Sadni si dnu je už otvorené.

Veď jasné, to auto hovorí: Sadni si do mňa a užívaj si !

Toľko čo naštartoval, začal točiť volantom a vchádzať na hlavnú cestu som si neuvedomovala to, že mi mal iba ukázať blbé prospekty. Bola som ním očarená natoľko že by som dostala orgazmus aj vtedy keby do mňa zapichol dýku, aspoň viem že by som zdochla pričinením niečoho čo aj nejako vyzerá. Fuj nechcem aby na mne skapal nejaký starý smradľavý chlpatý chruňo! To radšej tu a teraz.

Tak ako sa cítiš?

Prečo? Tak keď sa už pýtaš mám sa úžasne. V takom aute, s takým šoférom.
Pri tejto vete som na ňho hodila šibalský dievčenský úsmev a očkom nenápadne hodila na jeho vercajk.

Ah, ja len tak, mám pocit že túžiš po tom po čom túžim ja a....

Povedz to povedz to na čo práve teraz myslím prosím ťa! !

A nemáš chuť na nezáväzný sex?

Pri tomto som úplne sčervenela a nevedela čo dodať, keď poviem áno budem vyzerať jak nejaká štetka, keď poviem nie, doma si spláchnem hlavu do wecka a budem si pri tom vykrikovať aká neskutočná piča ja len som! Tak som proste povedala...

Áno!

V tom ma prerušilo prudké zastavenie auta, hodil na mňa taký divný žalostný pohľad chytili ma okolo krku a začal bozkávať, pri tom mi moje kreslo posunul úplne nadol, a ľahol si na mňa, jeho ťarcha na mojom tele ma vzrušila ešte viac, svojím jazykom vášnivo bojoval s tým mojím, pomaly ma vyzliekal, ja som mu sťahovala jeho trenky a v tom..

Do pizdy! ! to má čo znamenať? Veď on ešte poriadne nestvrdol! Tak fajn odložila som ho, možno sa chudáčik ešte nezobudil, začala som mu rukami prechádzať po zadku, tej je ale pevný! Potom som prešla k jeho bradavkám, ohmatávala som jeho ruky. V tom sa o mňa začal trieť jak nejaká ryba pri neresení. Vzal svoj nástroj do rúk, a ja som už ucitila jeho plnú veľkosť, keď mi ho bez váhania strčil do šušky! Och ten je ale veľký, až som zavzdychla a pocítila miernu bolesť pri čom som ho stiskla. Už prirážal...

Aké to je? Pýtal sa ma to šepkaním do ucha, pri čom sa mi s ním jazykom hral.

Si bohovský, pokračuj...ah ah aaaaaaaaaaah aaaaaaaaaaaah Ja som už cítila že každú chvíľu explodujem, a on on stále pokračoval, takú vytrvalosť a nežnosť, som u nikoho ešte v živote nezažila. Prirážanie sa zrýchľovalo a zrýchľovalo tak ako aj jeho dych ktorý som cítila na svojom krku, a v tom ho zrazu vybral, a ostriekal mi celé brucho! ! Jak v nejakom prijebanom porne!

Tak čo ? Páčilo sa ti to?

Hej! Ci do piče, takého som ešte nemala!

Ale musím ti niečo povedať...

Len mi teraz nepovedz že máš nejakú pohlavnú chorobu, alebo toto je nejaká skrytá kamera!

Som gay...

Do rozjebanej pojebanej matere! Už mi je to všetko jasné.


to be continued......

 Skutočný príbeh
Komentuj
 fotka
flascha  16. 5. 2009 23:59
Ako z dennika prikladnej pipiny
 fotka
elwinko  17. 5. 2009 00:20
Toto nemá chybu !!!
 fotka
marttina  17. 5. 2009 00:23
do pici ja ta zeriem ach jaaaj... este dobre ze idem na kavu vcul a mozem dat aj nejake poldeci nech sa schladim
 fotka
lothusqa  17. 5. 2009 00:44
fakt dobre som sa zasmiala...
 fotka
matii  17. 5. 2009 09:55
aj som si myslela ze bude gay ale super
 fotka
nicmanenapada  17. 5. 2009 10:36
Zatiaľ najlepšie, čo som na Birdzi čítal (ale neber si to príliš k srdcu, som tu krátko)
 fotka
lafoncepansy  17. 5. 2009 11:04
pripomína mi to milotu
 fotka
hajzelodkosti  17. 5. 2009 12:25
tu by to mohlo skoncit dalej ani nepokracuj
 fotka
ashlee  17. 5. 2009 12:35
toto bolo skvelé
10 
 fotka
hulo  17. 5. 2009 18:56
vyborne napisany blog, dobre som sa zasmial, tesim sa na pokracovanie
11 
 fotka
grietusha  25. 5. 2009 12:11
celý lukáško, hahaha



Napíš svoj komentár