Fórum> Príde si ti nejaký nový užívateľ založí milión bez pochybne blbých diskusií, a ešte sa serie keď ho na to niekto normálne upozorní. Je tam milión tém ktoré nechápem a jedna z nich ne napr: Mám narodky!!! Akože to je čo? Čo normálne sa dá v tejto sekcií založiť? Mám narodky poserte sa z toho? Alebo dneska mám 18 waaauuu. A komenty aké? Všetko najlepšie? Vidí v tom niekto zmysel? Lebo mne to príde totálne nezmyselné a zbytočné. Nech si napíše blog ako sa na svojej narodeninovej párty ožral alebo ale super extra bombastické darčeky dostal ale toto? Aký to má zmysel? To radšej dajte sekciu niekde vedľa fóra: Kto má dneska narodky: magda, pavúčik, pička adť.....

Už som počul dosť aj to že birdz už nemá dušu, asi na tom fakt niečo bude. Lebo v poslednom čase sa sem hlási nejaká nová éra zasraných pubertiakov, keď náhodou niekto dostane blbý koment na retardovaný blog vyhovára sa na nejaké rodinkárstvo ktoré je na birdze už peknú dobu pasé. Nový dizajn sa mi akože absolútne nepáči ale nejako som sa s tým zmieril, teraz mi sekcia blogov pripomína tú z atlasu, bledo modrá, sekcie po stranách sa zrušili a teraz to pôsobí tak prázdno. Neviem možno sa to zmení faaaaajn ja viem že je tu toho ešte veľa čo treba dotiahnuť a usilovný skalný pracovníci birdzu to furt doťahujú ja sa iba vyjadrujem.

Jedná nemenovaná blogerka vyhlásená za načítanejšiu blogerku birdzu, sa sem tak náhodne hneď deň po renovácií prihlási a napíše srdco trhajúci blog o tom aký je birdz úžasný ako sa jej všetko páči ako keby sa tu niekomu chcela vopchať do zadku, fuj aj na také pokrytectvo!

Ja niesom kritický ja som len objektívny a viem že nie všetko čo poviem musí byť pravda, ja sa jednoducho vyjadrujem, a v poslednej dobe sa sem už pomaly nik normálny nehlási, v blogoch sú iba samé príbehy “ala ako som šla smradľavým busom“, nič proti ale to sa mi zdá alebo kedysi boli blogy viac na úrovni? Veď keby sa fakt mali triediť tak na hlavnej strane je ich možno maximálne desať a tie ostatné by boli už zabudnuté dávno pred tým než by ich niekto zverejnil.


Pozerstvo, diskriminácia, orientácia, politika, bulvár, politika.............


Fajn asi o tom sa točí celý birdz, veď takto nejako by to fungovalo asi v každej vyumelkovanej teen komunite, ale čítať fóra o tom ako sa nejaká holka rozplýva nad nešťastím nejakej ne-celebrity, a kopa ďalších komentov ktoré spejú akurát do zadku?

Akože človek ktorý sa oblieka podľa hudobného štýlu je hneď pozer? Fajn nechajme ich v tom, normálne v spoločnosti by sa asi ťažko niekto začal nabúravať do istej skupinky ľudí, ale keď nejaká baba napíše že proti ním nič nemá a potom napíše že obliekať sa do hudobného štýlu je hneď pozerstvo, tak asi proti ním predsa len niečo má že?

Nejaký magor založí fórum o homosexualite dá to do sekcie sexuálne úchylnosti a len tak sa mu to prepečie? Alebo aspoň dostal nejaké ponaučenie? Ako som raz spomenul dá sa to prirovnať k rasizmu aj tie fóra o našich spoluobčanoch sa tiež dobre prudko mažú.......

Možno som tu asi moc dlho a už mi z toho všetkého preskakuje, tak majte nejaký ten súcit

 Je to možné?
Komentuj
 fotka
tomas  6. 7. 2008 22:08
 fotka
mixelle  6. 7. 2008 22:09
kedy má pička narodeniny?!?!?! to nesmiem prepásnuť



Inak.. Zlato.. birdz tvoria ludia. nie disajn.. naozaj.. Pozri... ja sem chodím už strašnu dobu... a myslím, že mám Béčko stále radšej a radšej..

tieto veci proste idu s medializáciou..
 fotka
azel  6. 7. 2008 22:12
Mne sa tento blog velmi pacil
 fotka
sitnxan  6. 7. 2008 22:13
schyzoš, máš uplnu pravdu...
 fotka
ice_stovo  6. 7. 2008 22:30
Mas pravdu. Kazdpodne nikdys a ti nepdoari uzivatelom vysvetlit, ze existuje google a cez to najdu odpoved ovela lahsie ako tu na fore.



A podla zmyslania sucasnych ludi je sexualna uchylka pomaly aj to, ze mam rad cestoviny.
 fotka
tenpatic  6. 7. 2008 23:01
dobrý nazor

Ešte dodám mimo názoru že:

tým ze povieš novy birdz je zly, zabíjaš tomaša, ale myslím ze to prehltol.



Neznášam ked sa ludia pchaju do zadku niekomu, kto niečo riadí alebo vlastní.
 fotka
catmartina  6. 7. 2008 23:29
no s prvou polovicou blogu suhlasim..

tym zvyskom sa moc nezaoberam..

no a k dizajnu-neda sa proste vyhoviet kazdemu, to urcite vies, a nech to berie kto chce ako chce-tomas sa vazne snazi a kedze birdz je vysoko navykovy, som mu zan vdacna..

celkovo blog dobry, pacia sa mi kritiky ..teda teraz tvoje rešerše..
 fotka
tomas  7. 7. 2008 00:13
Nemusí sa to každému páčiť, ale ja som sa snažil, aby sa to na nič nepodobalo, aby mal BIRDZ stále svoj štýl, ako vždy, len modernejší a ľahšie spracovávateľný (najmä kvôli skinom)
 fotka
tomas  7. 7. 2008 00:14
a je mi ľúto, že sa to toľkým ľuďom nepáči (i keď dostávam síce o dosť viac pozitívnych reakcií, ale aj tak ma trápi každá negatívna (
10 
 fotka
tomas  7. 7. 2008 00:14
Titulka sekcie Blogy ako aj sekcie Webky sa prerobí...
11 
 fotka
pawlo  7. 7. 2008 00:14
S niečím súhlasím a s niečím zasa nie! Aj mne sa zdá že to tu ide dole vodou ale dúfam že sa birdz opäť schopí a bude zasa naj!!!
12 
 fotka
ethric  7. 7. 2008 01:58
Som tu len druhy krat, ale ak to tak je, tak mi to je luto, podobne som zazil, schizo...
13 
 fotka
zmyja365  10. 7. 2008 08:59
101% súhlas
14 
 fotka
hajzelodkosti  1. 9. 2008 13:36
takze pamatas si ako si mi picoval, ked som zalozil diskusiu co mi tu vadi na birdzi? Teraz robis ty to iste! A ak si tym pubertiakom co sa ohana rodinkarstvom myslel mna tak vec ze ja uz mam pubertu davno za sebou A rodinkarstvo tu panuje medzi daktorymi adminmi.



Dalej mal by si chapat, ze kazdy ma ine nazory, niekomu sa moze zdat homosexualita uchylnost a co teraz? To je jak ked teraz povies, ze nechuti mi taka a taka polievka a das to medzi ostatne temy a niekto ti povie nie ta polievka je dobra mal si to dat inde. Neries picoviny. Kazdy ma svoj nazor.



Ale suhlasim co sa tyka blogov, sam kokotne pribehy, picoviny a podobne. Nic duchaplme a s pointou a fora to iste len chce ma? nechce ma? Pojebme sa...a vsetko to robia do tych 17. Chyba, ze portal pre maldych ak si Tomas mysli ze 11 rocny je maldy tak sa myli. Ked uz riesil tento portal mal uvazovat zo zivota. V realnom svete sa 14 a 20 rocny nemaju v podstate o com bavit.
15 
 fotka
schizofrenik  1. 9. 2008 21:07
@hajzelodkosti tvoja diskusia bola o inom, a toto nieje prvý blog o mojom kritizovaní birdzu, Ty si to fórum založil po tom čo si tu len prišiel a to je rozdiel



Keď sa niekomu zdá byť homosexualita úchylná tak je to buď dement alebo nemá v hlave jasno, pre mňa to bude tak a nikto to nezmení a porovnávať to z polievkou je fakt na smiech, lebo polievka sa s tebou nemôže porozprávať a sadnúť si na pivo že? po druhé si dobre premysli, že čo vlastne chceš napísať.



Potom sa pozri na to ako sa vyjadruješ, nemyslím si že to je najjasnejšia forma vyjasňovania situácie, pôsobí to dosť imbecilne



Je jedno či má 10 alebo 25 ide o to aby tu bol poriadok





A zaráža ma tvoja dychtivosť to musíš mať za každú cenu pravdu? spamätaj sa chlapče svet ti nestojí pri nohách
Napíš svoj komentár