Zobudila sa ešte opitá, po včerajšom večeri si pamätá akurát to ako Laca chcela opiškať, a ako sa Vierke zdôverila s tým že si prdla keď vstala a z rehotom sa vysmiala taxikárovi, do ksichtu keď od nej chcel nejaké prachy. Ach bože to bol ale večer....

To všetko bolo po tom čo sa Ela vyspala s nemenovaným Matúšom (gayom), ktorý ju po tom všetkom zoznámil so svojimi kamošmi. Lenže Matúš ani z ďaleka netušil že Ela je asi tá najvyjebanejšia piča pod vychodňarkým slnkom. Ale svojou naivnosťou a hlúposťou si viac menej vydobyla srdcia všetkých, a jej opilecké odrby pobavili aj starenu čo sedela vedľa za pultom. Lebo keď sa Ela snažila vstať šmykla sa a spadla na riť, na čo sa tá chudinka starena začala rehliť tak že jej protéza spadla do najbližšieho Sex ont The bitch. Čo si jeho majiteľ samozrejme nevšimol a s chuti sa napil....


ČO? ? ? ? ? /zaručala keď sa pozrela na svoje hodinky, bolo už 14 O, ona zmeškala svoj konkurz, babine narodky, sestrine jebanie(strata venčeka), a to všetko len pre jedného buzíka!

To snáď nieje možné! Do psej mačky! To čie slipy to mám na hlave! A čie na sebe?

Mamíííííííííííííííííí?

Čo je zase?

V akom stave som včera asi došla domov?

To že sa dal nazvať stavom? Keď si ma uvidela pri dverách, začala si sa rehliť a povedala si: „Princezná Alžbeta druhá ožila? Potom si sa po štyroch doplazila k záchodu a povedala: „Och kto mi vyžral všetok šalát! ! ! “ Ostala tu len voda! Tak sa aspoň napijem. Potom si šla, no šla si sa asi tri krát zjebala keď si sa snažila ísť hore schodmi. Nakoniec si sa nejako dostala hore, tam zaspala na koberčeku s tým že nechceš aby ťa niekto budil, čo si dala svojím opileckým jačaním dosť najavo.

Ehm.....Tak dobre mami, vidím že aichalmera ešte nemáš, čo bolo na raňajky?

Volské vajcia!

Aha dobre a čo na obed?

Kentus pochod!

Aha dobre mami, fajne bolo! Ja už idem lebo som tuším premeškala aj svoj menzes, maj sa papa!

Ela si cestou uvedomila že si zabudla nohavičky a samozrejme pod ne aj intímky, čo spôsobilo to že menštruovala počas chôdze na chodník. Vyzeralo to ako z filmu Texaský masaker, ale až na to že ju nenaháňala nejaká obluda bez ksichtu, ale jej blbá opica a to že piča zaspala. Samozrejme si svoj nedostatok uvedomila až vtedy keď zastala na prechode, a pod sebou počula akési kvapkanie, vyriešila to špongiou ktorú upila v najbližšej drogérke.

Samozrejme, sa tak hnala za Matúšom, tým buzíkom ktorý ju pretiahol vo svojom aute, a to len pre to aby si dokázal to, že dokáže tak isto prefiknuť aj holku. Hoc to málo aj účel pochopenia, všetkých tých gayov, ktorí sa hrajú na bisexuálov, zatínajú zuby keď jebú vagíny a predstavujú si nahého breta pita či známeho backhama.

Matúš stál pri telefónnej búde (v ktorej práve prebiehala súlož, v dosť divnej polohe).

Čau pičus! (prezývka, v celku milá, ktorá Ele na Matúša strašne pasuje)

Ahojky, kurvobľatka! (to vzniklo v opileckom opojení, keď Ela tancovala polonahá na stole, v momente keď zakričala KURVA! Doplnila to hneď aj nejakým bľaaeeeaaah)

Tak čo, kedy tam ideme?

Teraz?

To už?

No jasne, nonstop otvorené!

Dvere sa otvorili, dymová clona sa rozpŕchla. Matúšove bradavky stvrdli/keby len ony/. Ela si vzdychla na správnych miestach zvlhla, keď sa dostali dnu sadli si, a na Matuša sa nalepil jeho priateľ ktorý mu vopchal jazyk do krku a trčal mu asi niekde v anály, ci boha to bola ale hĺbka!

Tak toto je Paťo! Paťo Toto je pič ehm....Ela!

Veľmi pekne ma teší!

Aj mňa krasotinka! Tak to je tá kunda o ktorej si mi hovoril?

Ela sa pri ňom cítila tak krásne a tak inteligentne, dlho jej nikto tak nedvoril, a ešte s takým nadšením o nej nik ešte nerozprával. Ach tí buzíci majú predsa niečo do seba. Ach ach ach ach! Robila Ela keď si nenápadne zablúdila ukazovákom pod sukničku.

Chlapci, určite viete aj niečo viac ako sa len olizovať že?

Áno, jasné, a to už prečo? Mám ti predviesť ako šukám s Paťom?

Hej, uhádol si, presne to som mala na mysli!

Chlapci sa zavreli s Elou na záchodoch a....

NASLEDUJÚCE RIADKY NIESÚ VHODNÉ PRE HETERÁKOV, LEZBY, GAYOV KTORÝ NECHCÚ DOSTAŤ EREKCIU NA NEVHODNOM MIESTE! A deti ako inač.....


Tak čo ako začnete?

Ja ti neviem Matúš (s previnilým výrazom tváre, povedal Paťo)

Čo čo sa zase stalo?

Vieš že som sa dneska dosť nudil, tak som si prezeral našu zbierku ehm, porna...

Ty mi chceš povedať že si premasturboval celý deň?
Ehm, uhádol si

Ci boha! Ja s Vás nemôžem /Ela sa od smiechu šúlala na zemi, až si z toho musela sadnúť na záchodovú misu.

Tak aspoň niečo urobte aby som sa mohla urobiť ne?

Maťovi iba zaiskrili oči a povedal:

Tak ale zas, Paťo veď ty môžeš teraz urobiť službu mne? Čo na to povieš?

Ak myslíš na to čo ja, tak určite nie!

Prečo veď minule sa ti to celkom páčilo!

Nie proste nie!

Tak tebe sa to páči takto tvrdo čo? ?

Veď som ti jasne hovoril že sado maso nie je pre mňa!

Vieš čo? Keď nie ty, tak tu mám Elu.

S teba sa stáva úchyl! Načisto, ty debil, to radšej tu budeš jebať ju jak mňa? Tak už mám dosť, je koniec! Ber si svoje veci a vypadni!

Aké veci? Veď ty bývaš u mňa ty truľo!

Aha, tak si zoberiem svoje veci a vypadnem, chápeš je načistý koniec, všetko čo bolo je už preč a to len pre túto fľandru!

Och zlato nemusíš mi zase toľko lichotiť.

Matuš ho už ignoroval, a roztiahol nohy ELE, posadil ju na záchod, ktorý pred tým pre istotu spláchol, a začali prežívať fekalistické orgie lebo Ela sa pri tom stihla aj vysrať, no čo Aktívia robí svoje!

 Vymyslený príbeh
Komentuj
 fotka
elwinko  2. 6. 2009 17:30
Z tohto bude trháááááák !!!!
 fotka
saddath  30. 7. 2009 21:04
jeden zájeb za druhým

„Och kto mi vyžral všetok šalát! ! ! “ Ostala tu len voda! Tak sa aspoň napijem.
 fotka
hulo  9. 8. 2009 22:06
LOL! Vyborne som sa zasmial, mas talent na pisanie takychto sprostosti.
Napíš svoj komentár