Už dlho som nič nepridala a naozaj nemám čas, veď predsa treba sa aj učiť Ale aj tak sa neučím. Tento článok nemá tému. Aj keď, možno aj má. Chcem povedať,že som prváčka na strednej, vlastne o 2 mesiace ukončím 1. ročník. A bojím sa. Moja stredná je úžasná, strašne som sa jej bála, ale som z nej tak neskutočne prekvapená,že to je až strašidelné. Nechcem robiť reklamu, ale je to Obchodná Akadémia v Partizánskom. Strašne rýchlo ušiel tento rok, že som ani nestihla zaregistrovať pol rok a teraz už maturita. Nechcem prísť o to všetko, keďže teraz každý jeden deň spomínam na časy na ZŠ, na zážitky, na záchvaty smiechov, kázania učiteľov a na posledný deň, ako sme tam všetci stáli a ako nám riaditeľky hovorila,že robíme nový krok do života a že sme ukončili 1. etapu nášho života a to základnú školu a najviac ma pri srdci zabolí, keď si spomeniem na vetu "Tak ako tu dnes všetci spolu stojíte, tak si už nikdy spolu nesadnete v jednej triede všetci spolu, nikdy. " Proste je to preč. A ja viem,že o 3 roky to príde znova. Aj keď základná bola 9 rokov, za ktoré sa toho stalo mnoho. A stredná sú len 4, ale počas týchto rokov každý z nás už dospeje aj keď možno niektorí len číselne. Počas týchto rokov si každý z nás nájde ľudí z ktorých mu na 1000% ostanú až do konca života. Zažijeme zážitky na ktoré sa nikdy nezabúda, na slzy a úsmevy budeme spomínať stále, aj keď niečo z toho bude bolieť, niečo viac a niečo menej. Prídu už tie skutočné lásky z ktorých väčšina nebude tých pravých a niekto si zas nájde druhú polovičku s ktorou už bude navždy.
Už teraz som spoznala pár skvelých ľudí aj keď sú z inej triedy je úžasné tam chodiť na návštevu a zabávať sa s nimi. Aj keď ja som tá neutrálna, že práve niektoré skupiny sa neznášajú a ja mám rada obe skupiny a potom sú nahnevané,že som bola inde. Ale toto ešte považujem za detinské a verím,že možno o rok maximálne o 2 to už bude v tabu. Teším sa na výlety, na dlhé prestávky na všetko čo príde. A práve v pondelok (12.05.14) sa chystáme na branné D Takže dúfam,že si to všetci pekne užijeme a aj keď budem chcieť byť v inej skupinke, tak sa na mňa zas niekto nahnevá,že kazím vzťahy, ale čo moje rozhodnutie a ja ich budem a podporovať v tom čo hovoria.
Ale čo chcem povedať, všetci kto si tento článok prečíta tak, užite si chvíle aj keď ste kdekoľvek a s kýmkoľvek, predsa nebude to navždy a potom už nič z toho nevrátite a budete len smútiť, že prečo ste si ten okamih neužila, veď už ho nikdy nevrátite späť, pokiaľ sa nenájde skvelý človek, čo pre nás vymyslí "stroj času" a týmto s aj obraciam na nejakého vedca, čo sa o to snaží "Pohni si prosím ťa ) No takže tento slangový článoček si len tak prečítajte, je neskutočne zmiešaný s šťastnými pocitmi a aj s trošku pochmúrnymi. Ale pointa z toho celého "Užívajte života so všetkým čo príde, veď nie je nič čo by ste nezvládli

 Úvaha
Komentuj
Napíš svoj komentár