Po dlhom čase, by som sa veľmi rada znova vyrozprávala o všetkom čo sa mi vynorila v mojom oddelení myšlienky/pocity/túžby.
Asi to, čo je najmenej dôležité je to,že som úspešne ukončila 1. ročník na SŠ aj keď môj priemer bol 1,24, ale aj tak som celkom spokojná. Naozaj som netušila, že stredná škola bude taká skvelá a to samozrejme závisí aj od školy a od kolektívu žiakov, ktorí na škole sú a som za nich neskutočne vďačná.
Teraz nás všetkých čakajú zaslúžené 2-mesačné prázdniny, počas ktorých si hádam všetci v zdraví a budeme mať LETO 2014 na ktoré sa bude spomínať. Ale k tejto téme sa ešte vrátim ku konci tohto príspevku.
Čo všetko sa počas letných prázdnin každoročne a na celom svete deje? Určite viete na čom narážam, je to letná láska, ktorú zažijeme množstvo mladých, ale ja tích postarších ľudí. Spríjemní nám leto, ale potom na konci sa to všetko skončí? Máme opustiť niekoho, koho nám osud priniesol len-tak z ničoho a teraz mám povedať posledné "Zbohom..." ? Gratulujem párom, ktoré prekonali všetky prekážky a z letnej lásky sa stala, láska večná. Viem,že v septembri keď sa dievčatá stretnú, tak každá jedna začne rozprávať o svojej láske a ako to všetko prebiehalo a buď bude mať smutné oči od toho,že je to všetko preč, alebo sa bude tešiť,že tú lásku má až do dnes a bude ju čakať dnes pred školou.
Sama som nezadaná a asi ani nechcem, len úprimne Vám poviem,že vidieť dievčatá v meste ako stoja so svojím milým a on ich pevne uchytí a dá im pusu, je niečo nad čím sa vždy pousmejem. Urobila som chybu,že som mu nepovedala,že ho mám rada a on si myslel,že to nemá zmysel a teraz keď to vie tak ma neznáša a je mi to ľúto a ak je pravda,že je zadaný, tak to pre mňa znamená koniec...Prepáč Jakub, ľúbim ťa!
Ale znova niečo iné Viem, že je práve teraz množstvo ľudí v mojom okolí nezadaných a sami povedali,že ani nechcú a som rada,že aj oni tak ako ja si priznali,že keď oni vidia nejaký pár, tak ich tiež napadne,že aj oni by niečo také chceli, proste vedieť to,že niekto je tu s Vami a je len Váš, len Váš.
Možno teraz vyzniem trocha staromódne, ale som si istá,že na svete má každý svoju tzv. polovičku, ktorá je pre neho stvorená a ona tak isto čaká na svoju polovičku. A možno práve túto polovičku nájde počas prázdnin, počas tej všetkej lásky a eufórie im nepríde na um, to že príde koniec dovolenky/prázdnin a bude koniec. Prajem každej letnej láske, ktorá v roku 2014 vznikne, aby vydržala celé prázdniny a prázdniny ďalšie nasledujúce roky. Láska je niečo, čo v každom veku stále "kvitne" a robí človeka šťastným, tak si ju vážme a keď niekoho naozaj ľúbite, tak mu to povedzte, lebo fakt môže prísť tá obávaná fráza: "Prepáč, je neskoro."

Ale teraz tá veselšia časť... Prajem každému jednému z Vás, aby ste si toto leto užili, tak ako sa má a všetci zdraví a oddýchnutí prišli v septembri do školy, aby ste počas leta našli lásku, ktorá bude dlhšia ako prázdniny S pozdravom Lenka

 Úvaha
Komentuj
 fotka
vladqog  1. 7. 2014 14:55
Screenshot
 fotka
saganova  1. 7. 2014 14:58
A pointa?
 fotka
vladqog  1. 7. 2014 15:01
To bolo prvé, čo mi napadlo po prečítaní tvojho článku
 fotka
saganova  1. 7. 2014 15:03
a prečo práve toto? Aby bolo vopred jasné, rozumiem názvu pesničky
 fotka
vladqog  1. 7. 2014 15:07
"...a som rada,že aj oni tak ako ja si priznali,že keď oni vidia nejaký pár, tak ich tiež napadne,že aj oni by niečo také chceli, proste vedieť to,že niekto je tu s Vami a je len Váš, len Váš.
Možno teraz vyzniem trocha staromódne, ale som si istá,že na svete má každý svoju tzv. polovičku, ktorá je pre neho stvorená a ona tak isto čaká na svoju polovičku...."

Možno pre toto?
 fotka
saganova  1. 7. 2014 15:36
ach ták, ale stále neviem mám to brať v tom horšom zmysle, alebo lepšom?
 fotka
lenc_a  1. 7. 2014 18:06
juuuj, takých polovičiek už bolo
 fotka
vladqog  1. 7. 2014 18:07
Nič v zlom
Napíš svoj komentár