Stalo sa niekomu z Vás,že na autobusovej stanici stretnete chalana ktorý sa Vám zapáči? Ale dobre viete,že ho už ASI nestretnete? Tak práve o tom by som teraz veľmi rada niečo napísala. Každý deň idem na autobus medzi 14-15 hod. poobede. Všimla som si ho a povedala som si: "Bože veď ten sa podobá na jedného speváka" (ale akože je to len trochu ) Vždy stojí oproti mojej zástavke, proste naša stanica je dlhá a na ľavej strane je chodník medzi tým je cesta pre autobusy a na pravej strane sú jednotlivé nástupišťa. A prejdem okolo neho a zabočím na stanicu. A stojím tam a on tam a nenápadne sa na neho pozerám, lenže on sa pozerá na mňa tak samozrejme ja odvrátim zrak a takto to ide celý čas ako tam obaja stojíme. Lenže ja nemám ani len šajnu ako sa volá, koľko má rokov (vyzerá na 17-18). Jediné čo viem,že na aký autobus chodí. Môj kamarát ho pozná, ale nechce mi povedať ako sa volá, lebo vie, že sa mi páči a ja sa zas páčim tomu kamarátovi, takže mi to nepovie. Takže čo mám robiť?
Naozaj tento blog/neblog je fakt spontánny a ta úrovni 12 ročnej baby, ale takto Vám poviem nehanbím sa za to,že sa mi páči neznámy chalan na ktorého sa už skoro pol roka pozerám každé poobedie Takže chcem/ prosím si radu!
Ale tak možno len na mňa kuká,že WTF a možno na mňa kuká aj z iného a lepšieho dôvodu, ktorý by sa mi páčil
Takže čo z tohoto blogu vyplýva? Napíšte mi,že ako by ste toto riešili a ak smiem ešte podotknúť tak som spontánna a dokážem urobiť veľa vecí,takže aj divokejšie nápady uvítam. Napíšte, či sa aj Vám niečo takéto stalo a plus doplnte aj nejakú tú radu. Ďakujem

 Záchod
Komentuj
 fotka
patrikpierist  18. 5. 2014 12:28
Skor by si mala dať forum a nie blog o tomto
 fotka
aprilynne  18. 5. 2014 12:33
Však prídi za ním a daj sa s ním do reči, stačí že ako sa volá, resp. či by sa chcel s tebou stretnúť niekedy inokedy atď atď..
 fotka
saganova  18. 5. 2014 12:35
@PatrikPierist Tak ja nechcem o tom kecať a radiť si, chcem od Vás story v ktorej ponaučenie bude pre mňa rada
 fotka
saganova  18. 5. 2014 12:35
@Aprilynne Aj to je plán, ale to by som urobila asi až v poslednej nádeji
 fotka
aprilynne  18. 5. 2014 12:40
Noo ale neviem či je nejaká prijateľnejšia možnosť Ale rukám na fotky, pekná si, pises že aj odvážna, to pôjde Good luck
 fotka
alchemille  18. 5. 2014 12:53
Toto isté sa mi stalo 9 rokov dozadu. Po celý rok som v autobusovej linke číslo 10 stretávala jedného chalana a tiež sme na seba len kukali. Potom došiel ďalší september a už ho nebolo.
Potom o pár rokov neskôr som sa raz zobudila vedľa neho ale celé to bolo zlé, bolo to príliš neskoro.
Tak nazberaj odvahu a prihovir sa. Kým tiež nebude neskoro.
 fotka
peculiar  18. 5. 2014 13:08
mne sa taketo veci tiez kedysi stavali.

ostalo to vsak len v platonickej rovine, nikdy som nenasla odvahu urobit prvy krok. ti chlapci si potom nasli ine dievcata a nic z toho nebolo.

mozes to skusit - akurat sa moze stat, ze to nevyjde a potom nanho budes i dalej pozerat zo zastavky, co by asi nebolo prijemne.
 fotka
mona2a  18. 5. 2014 14:46
súhlasím s @2 fakt, najlepšie a najjednoduchšie riešenie je, keď jeden deň sa za ním vyberieš, pozdravíš ho a zoznámiš sa s ním, aspoň budeš vedieť aký je to chalan z povahovej stránky a podľa mňa ani by to nebol trapas, nič blbé sa ti stať nemôže
 fotka
saganova  18. 5. 2014 16:14
@peculiar áno, len myslím,že za ním prídem až keď už naozaj iná možnosť nebude A určite by som sa ja osobne cítila neskutočne blbo, ak by to nevyšlo keby tam stojíme....
11 
 fotka
saganova  3. 7. 2014 21:46
Neuveríte, ale s tým chalanom idem zajtra von
Napíš svoj komentár